“Diego a fost omorât! ”Cine este de vină – Capital

Avocatul uneia dintre infirmierele lui Diego Armando Maradona lansează o serie de acuzaţii grave!

Maradona a fost omorât, iar medicii care l-au îngrijit poartă toată vina!

Rodolfo Baque, avocatul care o reprezintă pe Dahiana Madrid, a spus, miercuri, că fostul fotbalist argentinian a fost omorât, iar drept vinovaţi i-a indicat pe medicii care l-au tratat.

Maradona a primit medicamente psihotrope care i-au accelerat pulsul, deşi era tratat şi pentru o boală a inimii, explică avocatul, potrivit agenţiei AFP.

“Există o responsabilitate a medicilor care l-au tratat. Au fost multe semnale de alarmă că Maradona va muri. Şi niciunul dintre medici nu a făcut nimic pentru evitarea acestui lucru.

Ceea ce Dahiana Madrid a făcut a fost să se conformeze indicaţiilor medicilor”, a declarat avocatul acesteia.

Fosta infirmieră a starului argentinian riscă până la 25 de ani după gratii

Dahiana Madrid, infirmiera în vârstă de 36 de ani, a fost audiată, miercuri, de procurori la San Isidro. Femeia face obiectul unei anchete pentru “omor simplu cu premeditare”, la fel ca şi restul echipei medicale care l-a îngrijit pe starul argentinian. Infirmiera riscă o pedeapsă de 8 până la 25 de ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată.

Primul membru al echipei medicale care s-a prezentat la Parchetul argentinian a fost Ricardo Almiron (37 de ani), infirmierul de noapte al lui Maradona.

Bărbatul a negat că şi-a abandonat pacientul într-o agonie lentă, susţinând că i s-a “ordonat să nu-l trezească”. Acesta e suspectat că a minţit atunci când a declarat că Maradona dormea şi respira normal cu câteva ore înainte de moartea sa, însă autopsia a dezvăluit că el agoniza.

În total, şapte persoane au fost acuzate de “omor simplu cu premeditare” de către procurorii care anchetează moartea fostului fotbalist Diego Armando Maradona. Acesta a încetat din viaţă pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord, la numai câteva săptămâni după o operaţie pentru un hematom la cap. Maradona suferea de probleme cu rinichii, ficatul şi inima.

Sursă foto: Dreamstime

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *