Disney+ îşi va lansa anul acesta versiunea cu reclame în Europa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Din luna noiembrie, versiunea cu reclame a serviciului de streaming Disney+ va fi disponibilă în unele ţări europene.

Logo Disney+Foto: Mateusz Slodkowski/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Şeful Disney, Bob Iger, a făcut mai multe anunţuri importante cu ocazia celei mai recente conferinţe cu investitorii. Printre altele, acesta a anunţat lansarea în Europa a versiunii cu reclame a Disney+.

Versiunea cu reclame a serviciului Disney+ va fi lansată în Europa în luna noiembrie, unde va fi disponibilă în opt ţări. La fel ca versiunea Premium, se pare că extinderea europeană se va face în mai multe „valuri”.

Disney+ cu reclame va costa 6 euro în Franţa, Germania, Italia, Elveţia, Spania, Norvegia, Suedia şi Danemarca, ţările care vor face parte din primul val de extindere europeană.

Disney+ vrea la rândul său să forţeze utilizatorii care partajează acelaşi cont şi nu sunt rude sau nu locuiesc la aceeaşi adresă să plătească abonamente individuale.

Era clar că trendul deschis de Netflix în această direcţie va fi urmat şi de alte servicii de video streaming, iar Disney+, care-i urmează din punct de vedere al preţurilor şi volumului de conţinut, va fi în prima linie.

Mai mult, va urma un nou val de scumpiri, care va începe în Statele Unite din 12 octombrie. Disney+ şi Hulu vor fi scumpite cu câte 3 dolari fiecare, ajungând să coste 14, respectiv 18 dolari pe lună.

Disney+ a ajuns să aibă 105,7 milioane de abonaţi, după ce a reuşit să atragă 800.000 de abonaţi noi, ceea ce reprezintă o creştere de doar 1%.

spot_imgspot_img