DOCUMENTE Declarația pe propria răspundere pentru deplasare după ora 20.00 sau 22.00 și adeverința de la angajator – Coronavirus

Începând de duminică în România intră în vigoare noile restricții în contextul pandemiei, iar carantina de noapte se va aplica de la ora 20.00, față de 22.00, cât este acum, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile în care rata de infectare este peste 4. Tot în aceste localități, de la ora 18.00 vor fi închise magazinele și activităţile de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private. În localitățile în care incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori depășește 7,5 aceste măsuri se aplică pe toată durata săptămânii.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului)

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 (pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 (în toate zilele săptămânii)

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *