Lumea sportului mondial este în stare de şoc după ce a fost asasinat unul dintre cei mai importanţi jucători de golf ai Planetei.

Doliu uriaş în sport

Celebrul jucător de golf profesionist, Gene Siller, a fost asasinat. Sportivul a fost găsit împușcat pe terenul unui club de golf din Atlanta. Poliția a fost chemată la fața locului, în weekend, și oamenii legii l-au găsit pe Siller împușcat în cap.

Suspectul a fugit de la locul faptei

Suspectul a fugit de la locul faptei cu o camionetă, dar aceasta a fost găsită tot pe teren. În portbagaj se aflau cadavrele a două persoane, una dintre ele fiind proprietarul camionetei. Supectul nu a fost încă identificat și este căutat de poliție, conform CNN.

Asociația de Golf din Georgia a transmis un mesaj de condoleanțe pentru moartea lui Siller. “Toți cei din GSGA suntem profund îndurerați de evenimentul tragic care a avut loc la Pinetree. Suntem alături de familia și prietenii lui Gene Siller”, au transmis cei de la asociație. Siller era căsătorit și avea doi copii, unul în vârstă de 6 ani și unul de 7 ani.