Dominic Fritz: Timişoara devine un hub european pentru producţia de biciclete şi biciclete electrice

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a subliniat importanţa investiţiilor făcute de două companii, la Timişoara, datorită cărora oraşul devine un hub european pentru producţia de biciclete şi biciclete electrice, potrivit News.ro.

Dominic FritzFoto: Facebook

O fabrică italiană vrea să asambleze 1 milion de biciclete anul acesta, în timp ce altă fabrică germană vrea să crească producţia de la 90.000 la 400.000 de unităţi pe an.

Edilul din Timişoara, Dominic Fritz, a vizitat două fabrici care au ca obiect de activitatea asamblarea, respectiv producţia de bicilete.

”Timişoara devine un hub european pentru producţia de biciclete şi biciclete electrice. În vizitele mele la SMW, fabrica asociată Decathlon, şi la Corratec, noua fabrică de biciclete electrice, am discutat despre viziunea noastră comună ca Timişoara să devină un centru european în producţia de biciclete şi e-bikes.

Datorită investiţiilor pe care le fac cele două companii la Timişoara, suntem deja bine plasaţi pe harta europeană de producţie velo şi urmează să atragem şi alte investiţii în domeniu”, a scris pe Facebook, Dominic Fritz.

Primarul municipiului Timişoara a explicat şi care sunt ţintele celor doup fabrici.

”Italienii de la SMW ţintesc să asambleze 1 milion de biciclete anul acesta la Timişoara, pentru magazinele Decathlon din toată Europa. Cu fabrica de la Timişoara, germanii de la Corratec vor creşte producţia de biciclete electrice de la 90.000 la 400.000 de unităţi pe an. Timişoara, oraşul mobilităţii verzi şi a investiţiilor care mişcă toată Europa”, a mai transmis Fritz.

spot_imgspot_img