Donald Trump va participa luni la primul său miting electoral după infectarea cu coronavirus – International

Donald Trump va participa luni în Florida la primul miting electoral după ce a fost testat pozitiv la coronavirus săptămâna trecută, a anunțat vineri echipa sa de campanie, relatează AFP. Sâmbătă ar urma să țină primul său eveniment public la Casa Albă.

Mitingul, care va avea loc în orașul Sanford, va avea loc la 12 zile după anunțul că a fost testat pozitiv.

Trump va vorbi la Orlando Sanford International Airport.

Președintele SUA și-a exprimay în repetate rânduri, în timpul convalescenței sale, nerăbdarea de a-și relua campania electorală pe teren pentru alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, iar medicul său a afirmat că el ar putea să își reia activitățile publice ”fără risc” de sâmbătă.

Președintele republican Donald Trump a anunțat vineri că este pregătit să își reia campania electorală cu o serie de mitinguri în weekend, după ce Covid-19 l-a pus pe tușă pentru o săptămână în lupta împotriva contracandidatului său Joe Biden pentru Casa Albă.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a spus vineri că medicul lui Donald Trump crede că președintele este pregătit, dar urma să fie testat din nou pentru Covid-19 pentru a vedea dacă mai poate transmite virusul.

De asemenea, preşedintele american, Donald Trump, va ţine sâmbătă la Casa Albă primul său eveniment cu public după testul pozitiv la COVID-19 săptămâna trecută, a afirmat vineri un oficial cu rang înalt, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump va vorbi de la balconul Casei Albe pentru a respecta regulile de distanţare fizică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *