Două atacuri cu arbaleta într-un cartier la modă din Londra

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Poliția londoneză a anunțat vineri că îl caută pe autorul a două atacuri separate cu arbaleta, dar „legate”, care s-au soldat cu răniți în această lună în zona la modă Shoreditch, potrivit AFP.

Criminaliștii la locul în care un bărbat care amenința vecinii cu o arbaletă a fost împușcat mortal de polițiștii britanici, în LondraFoto: Lucy North / PA Images / Profimedia

Victimele atacurilor, o femeie în vârstă de 44 de ani și un bărbat de 20 de ani, au fost amândoi externați din spital după ce au primit îngrijiri pentru răni care, potrivit poliției, nu le pun viața în pericol.

Atacurile din 4 și 14 martie sunt legate între ele din cauza „naturii lor și a locului” în care au avut loc, potrivit aceleiași surse.

Pe 4 martie, femeia a fost lovită în cap în timp ce traversa strada în Shoreditch, un cartier la modă din estul Londrei, renumit pentru arta stradală și buticurile de designer.

Zece zile mai târziu, la aceeași oră din noapte, bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost lovit în gât pe o stradă aflată la 60 de metri de locul primului atac.

„Se depun eforturi majore pentru a găsi autorul acestor atacuri”, a declarat James Conways, șeful Poliției Metropolitane din Londra.

„Înțelegem cât de îngrijorător este acest lucru”, a continuat el, făcând apel la martori să se prezinte și asigurând că detectivii săi analizează în special imaginile de pe camerele de supraveghere.

spot_imgspot_img