Dragnea a fost trădat! Ce apropiat i-ar fi adus victoria lui Kovesi | NEWS20

Dragnea ar fi fost trădat chiar de şeful delegatiei PSD din cadrul Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor S&D din Parlamentul European, Dan Nica, în favoarea Laurei Codruţa Kovesi, susţine jurnalistul Cătălin Tache.

“Si cu toate ca liderii coalitiei nu isi pot reveni inca din soc, iata ca deja la varful sistemului s-a si aflat cum a fost posibila aceasta rasturnare spectaculoasa de situatie, dupa ce scorul din Consiliul Europei fusese initial unul zdrobitor impotriva lui Kovesi. Numai ca informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra il indica drept principal vinovat pentru succesul Laurei Codruta Kovesi pe chiar Dan Nica !

Adica nimeni altul decat chiar seful delegatiei PSD din cadrul Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor S&D din Parlamentul European. Si care este acum acuzat ca, dupa ce fost ”uitat” de DNA in unele dosare fierbinti, dar mai este prins in alte stenograme fierbinti precum cele ale finului lui George Maior l-ar fi tradat practic pe Liviu Dragnea, punand astfel umarul la iminenta inscaunare a lui Kovesi ca si procuror general european”, scrie Cătălin Tache pe Naţional.ro.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *