DSP Caraş-Severin, despre bebelușul decedat de coronavirus: S-a prezentat la spital la începutul lunii aprilie. Starea s-a agravat, fiind transferat la Sibiu – Coronavirus

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraş-Severin a transmis, sâmbătă, că băieţelul decedat de Covid-19 în ultimele 24 de ore s-a prezentat la spital la începutul lunii aprilie, cu febră, inapetenţă, curbă ponderală nesatisfăcătoare şi hipotonie axială. Starea lui s-a agravat, fiind transferat la Sibiu, scrie News.ro.

DSP Caraş-Severin a transmis, sâmbătă, detalii despre decesul înregistrat la grupa de vârstă 0-9 ani, anunţat de Grupul de comunicare strategică.

Instituţia a precizat că este vorba despre un copil de o lună din orașul Anina.

„În data de 08.04.2021 se prezintă la SJUR cu febră, inapetenţă,curbă ponderală nesatisfăcătoare, hipotonie axială. A fost testat cu RT PCR pozitiv, în urmă consultării a fost trimis la Spitalul din Caransebeş în data de 09.04.2021, unde starea lui s-a agravat şi a fost transferat la secţia de AŢI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu”, a transmis DSP Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că copilul suferea de encefalopatie nespecificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *