Dulapuri din oțel inoxidabil pentru conservarea alimentelor

Diversele modele de dulapuri frigorifice din inox oferă profesioniștilor o gamă largă de soluții pentru conservarea alimentelor la rece, pentru cele mai variate nevoi de utilizare, răspunzând astfel la fiecare nevoie a pieței actuale.

Durabil, estetic și funcțional: acestea sunt cele mai importante trei caracteristici care ar trebui să caracterizeze mobilierul gastronomic perfect.

Principalele motive pentru care echipamentul din oțel inoxidabil frigorific este utilizat în gastronomie sunt:

 • rezistență la coroziune;
 • rezistență mare la formarea unui strat de bacterii;
 • rezistență la temperaturi extreme și acizi;
 • strălucire;
 • timp îndelungat de utilizare;
 • posibilitatea reciclării.

Beneficii generale aduse de dulapurile frigorifice profesionale din inox:

 • Ușurință de setare electronică

Control electronic funcțional și intuitiv care permite accesul direct la diferite funcții.

 • Protecție în exploatarea de către personalul ce îl folosește

Panou de control integrat oferă o protecție mai mare împotriva murdăriei și a eventualelor lovituri: împotriva pătrunderii prafului și a apei exterioare, conform clasificării IPX5, standardul internațional.

 • Deschiderea ușoară a ușilor

Tehnologia modernă de deschidere în gama dulapurilor permite personalului angajat să acceseze confortabil ușile echipamentului frigorific.

 • Închiderea și blocarea automată a ușilor

Dulapurile frigorifice de nouă generație sunt echipate cu un mecanism de închidere și blocare automată, care ajută la creșterea confortului la încărcarea și descărcarea echipamentelor de regulă. Închiderea automată se produce dacă avem o deschidere mai mică de 90 grade și o blocare a ușilor dacă deschiderea este mai mare de 135 grade.

 • Ușurință în întreținere a echipamentelor

Dulapurile care plasează unitatea de răcire pe partea exterioară frontală, facilitează accesul la posibile intervenții de întreținere.

De unde poți cumpăra dulapuri frigorifice din oțel inoxidabil bune?

Cu o gamă unică de produse pe piață din categoria echipamentelor frigorifice profesionale, TC Romania Crown Cool oferă dulapuri de răcire cu dimensiuni diferite, pentru a acoperi toate standardele utilizate în sectorul HoReCa.

Oferta largă de dulapuri frigorifice profesionale este formată din modele cu ce se pot regla de la temperaturi ușor pozitive, până la cele care pot fi setate sub limita înghețului, până la acele temperaturi de conservare în siguranță a diferitelor tipuri de materii prime și produse alimentare finite care necesită congelare.

Poți să găsești aici, la TC Romania Crown Cool, chiar și modele care încorporează sertare sau chiar compartimente de depozitare independente de restul dulapului (în partea de jos).

Poți comanda, de exemplu, dulapuri HoReCa care au răcire ventilată,  până la patru uși cu autoînchidere, garnituri magnetice, panouri frontale cu sondă NTC, control digital al temperaturii, degivrare automată, picioare reglabile din oțel inoxidabil, rafturi plastifiate tip grilaj.

Fabricate din metal inoxidabil la interior și exterior, cu excepția părții de sus, spate și jos, zone realizate din oțel galvanizat sunt extrem de durabile.

Mai mult decât atât, există modele pentru care se poate comanda separat șină de suport pentru rafturi și tăvi GN.

Întregul set de detalii (pe care le puteți găsi pe tcromania.com) garantează profesionistului un produs robust și ergonomic, precum și funcțional și ușor de curățat în interior, cu un raport preț/calitate excelent.

Intră pe site-ul menționat al companiei și analizează acolo modelele de dulapuri frigorifice HoReCa pentru a le alege pe acelea de care ai nevoie în prezent în activitatea ta din domeniul HoReCa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *