Early booking 2020

ofertele early booking 2020

Lumea este plina de regiuni frumoase care atrag oameni cu vederi magnifice. Dar aceasta planeta are atat de multe locuri de vizitat, incat va fi greu sa acordati prioritate unora dintre ele, daca doriti sa evitati multimea de turisti, veti iubi locatiile pe care alegem sa le descoperim. 

1. Nisipurile de Aur, Bulgaria          

In ultimii ani, statiunea litorala „Nisipurile de Aur” a devenit o atractie populara mai ales pentru turistii din Romania, Germania, Europa Centrala si de Est, Marea Britanie si nu numai. „Nisipurile de Aur” se afla in Bulgaria, pe costa Marii Negre, invecinata cu parcul national Varna, care este o zona protejata. Numele statiunii provine dintr-o legenda foarte veche cu pirati, care au ingropat pe faleza o comoara uriasa transformata de natura in nisip. Pentru cine nu doreste sa stea doar la plaja, in aceasta statiune gasiti si atractii culturale si istorice cum ar fi: Castelul din Balcic, cu renumita sa gradina botanica, Muzeul Etnografic, Bisericile Sf. Nikola, Sf. Georgi si Biserica greceasca Sf. Elena, care este folosita si pentru concerte de opera. Macar o vacanta de vara merita sa ti-o petreci in aceasta statiune, te vei bucura de peisaje deosebite, climat favorabil si servicii la preturile rezonabile.

2. Bodrum, Turcia

Bodrum este un oras din Turcia, situat pe coasta egeeana, pe o peninsula in aproprierea insulei Kos, caracterizat prin atmosfera sa boema si elitara. Daca iti doresti o calatorie de-a lungul coastei cariene, Bodrum este un excelent punct de pornire, cu panorama sa de mitologie si istorie, arhitectura tipic mediteraneana, mici golfuri stancoase si plaje spectaculoase. Este considerat un sit important pentru istorici, si puteti vizita resturile Mausoleului din Halicarnas, care fac parte dintr-un muzeu in aer liber, situat la doar un km de centrul orasului, dar si castelul Sf. Petru. Orasul se mai face remarcat si prin faptul ca edilii admit cladiri de maximum 2 etaje, pe criterii de uniformitate arhitectionica. Este considerat o destinatie turistica incantatoare care satisface exigentele oricarui vizitator.

3. Lefkada, Grecia

Grecia este o destinatie la mare cautare printre turistii romani, si nu numai. Daca ati fost deja in Thassos sau Corfu, Lefkada nu trebuie sa lipseasca de pe lista. Lefkada este o insula greceasca situata in Marea Ionica, a patra ca marime, legata de continent printr-un pod si un lung dig rutier. Capitala se afla in nordul insulei, la doar 20 de minute distanta de Aeroportul Preveza. Este un teritoriu cu plaje turcoaz, drumuri foarte inguste si munti inalti, cu o populatie toatala de 20 000 de locuitori, multi locuind in sate linistite tipice ruralului grecesc. Insula este celebra pentru broderiile lucrate manual in Karsanika, dar nu trebuie neglijate nici tesaturile lucrate manual sau obiectele decorative realizate din lemn de maslin, dar si bijuterii si obiecte din argint. Cateva din delicatesele locale sunt nuga cu migdale si miere, lichiorul cu fructe, trandafiri sau scortisoara, si nu in ultimul rand lintea de Eglouvi, cu un gust deosebit de bun.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai interesante locuri pe care le puteti vizita, accesati ofertele early booking 2020 pentru vacante de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *