Ecologiștii cer Guvernului să stopeze subvențiile date partidelor parlamentare și să includă, pe lângă programul ”Cornul și Laptele”, și programul ”Masca și Dezinfectantul”

Ecologismul propune o nouă atitudine etică ce pune pe primul loc libertatea individuală, demnitatea pentru toţi, dreptul la afirmare plenară a personalităţii într-o societate convivială.

După cucerirea drepturilor politice în 1789, a celor economice şi sociale în anii 1920-1950, a venit vremea unei a treia generaţii de drepturi, cele ale oamenilor, ele trebuind să asigure renaşterea vieţii democratice. Ecologia politică se constituie astfel ca un ansamblu coerent, ce impune o transformare a mentalităţii.

“Ambele sunt importante și necesare pentru copiii României! Să renunțe și la pensiile speciale! Să aplice măsuri drastice și să gospodărească România in avantajul romanilor! Să taie de la ei, nu tot de la cei fără posibilități! Se alocă sume exorbitante partidelor parlamentare și ne facem probleme că nu au bani să continue programele de mâncare și sănătate pentru copii! In ce țară trăim? “ a declarat Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Platforma media independentă Criteriul Național dimpreună cu colectivul redacțional al Ziarului Național.ro salută și susțin punctul de vedere al al domnului Dănuț Pop președinte al Partidului Ecologist Român

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *