Ecologiștii susțin protestul producătorilor autohtoni și a legumicultorilor

 

Partidul Ecologist Român susține organizaţiile producătorilor agricoli şi ale lucrătorilor în agricultură care scandează în Piaţa Victoriei, în semn de protest faţă de măsura autorităţilor de închidere a pieţelor alimentare care funcţionau în locaţii acoperite.

„Venirea noastră alături de manifestanți este legitimă pentru că noi, Partidul Ecologist Român, susținem o #RomânieSănătoasă cu produse românești, susținem o Românie sănătoasă fără drepturi restricționate, nici la educatie, nici la dreptul taranilor romani de a-si castiga existența vânzând produsele pentru care și-au investit economiile, și-au mâncat timpul în grădini și solarii și acum sunt nevoiți sa-și vadă toată recolta putrezind sau înghețând.
VREM MANCARE SĂNĂTOASĂ PENTRU ROMÂNI!

 

Este inadmisibil să închizi piețele pentru producătorii autohtoni și să ții deschise supermarket-URI. Dacă putem sta la coadă la supermarket, de ce nu putem cumpăra și din piețe sau mânca în restaurante?

 

Au pus botniță “sărăciei”, condamnându-i pe țărani la frig, condiții inumane, la îmbolnăvire sigură! Se pare ca ce nu a reușit, slava Domnului, Covid-ul, „sprijinală” guvernanții.

#RomâniaSănătoasă

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția Ziarului Național.ro salută și susține punctul de vedere al ecologiștilor.De asemenea mulțumește domnului președinte al PER Dănuț Pop pentru acest comunicat de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *