Emanuel Ungureanu: Adriana Cotel, o apropiată a lui Darius Vâlcov, numită de Sorina Pintea manager la Institutul Fundeni în locul medicului Alina Tănase – Sanatate

Adriana Cotel, fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, este noul manager al Institutului Clinic Fundeni, ea fiind numită azi în această funcție printr-un ordin semnat de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, scrie Emanuel Ungureanu, deputat USR și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, pe pagina sa de Facebook. HotNews.ro a încercat să o contacteze luni pe Sorina Pintea, însă ministrul demis al Sănătății nu a putut fi contactat, până la momentul publicării acestui articol.

Nici Adriana Cotel nu a putut fi contactată de HotNews.ro, până la ora publicării acestui articol.

Adriana Cotel ar urma să o înlocuiască în funcția de manager al Institutul Fundeni pe Alina Tănase, șefa Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital.

“Incredibil! Ultima mizeriei a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea! Mincinoasă pesedistă Pintea, a numit-o azi, pe fosta țiitoare a lui Vâlcov, fosta președintă CNAS, Adriana Cotel, manager la…Institutul Clinic Fundeni! PSD trebuie să dispară cu toate pintele și vâlcoavele care sugrumă sistemul sanitar! Tupeul Sorinei Pintea este incredibil și arată firea rapace și lacomă de putere a acestei doamne, care a păcălit multă lume cu lacrimile de crocodil, produse la comandă, la ore de maximă audiență!”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Articol în curs de editare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *