Emil Boc candidează la șefia PNL?

Potrivit celor spuse de Emil Boc, Ludovic Orban „și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier” deoarece „a dus țara printr-un moment greu și a terminat în picioare această bătălie.”

„Premierul Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier. A dus țara printr-un moment greu și a terminat în picioare această bătălie. Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care duc ștafeta mai departe. Asta este viața politică: să ai oameni capabili care să ducă și partidul și România la nivelul următor. Din punctul meu de vedere Florin Cîțu este viitorul României și al PNL”, a declarat Emil Boc la la Digi24.

O echipă credibilă, care să scoată tot ce-i mai bun din PNL

De asemenea, Emil Boc este de părere că „Florin Cîțu poate să scoată ce este mai bun din România.”

„După ce se va anunța data congresului și se vor anunța candidaturile evident că-mi voi exprima și eu opțiunile politice în partid, care să scoată tot ce-i mai bun din PNL și de a ne putea prezenta în viitor cu o echipă credibilă.

Eu nu o să mă implic mai mult decât îmi permite funcția, pentru că pentru mine prioritar a fost, este și rămâne Clujul. Clujul mi-a dat șansa să ajung și premier și să revin primar, ceea ce sunt azi. Muncesc de zi până noapte să nu-i dezamăgesc pe clujeni.

Clujenii reprezintă pentru mine de departe cea mai importantă prioritate pe care o am. Dar, evident, nu sunt în afara unui partid politic și voi susține o echipă care să ducă și partidul și România la nivelul următor. Florin Cîțu are multe argumente. (…) Florin Cîțu poate să scoată ce este mai bun din România. Eu nu sunt interesat de funcții: le-am avut pe toate”, a conchis acesta.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu