spot_img

„Esența dorinței respingătoare”. Elon Musk a lansat parfumul „Păr ars”

Date:

Elon Musk a „mirosit” o nouă oportunitate de a face profit din produse excentrice, lansând un parfum numit „Burnt Hair” (în traducere „Păr ars)”, cel mai bogat om din lume încasând un milion de dolari în doar câteva ore pentru 10.000 de flacoane, transmite Reuters.

Elon MuskFoto: Carina Johansen / AFP / Profimedia

„Cu un nume ca al meu (Musk se traduce prin mosc), intrarea în afacerea cu parfumuri era inevitabilă – de ce m-am luptat atât de mult timp cu ea!”. s-a întrebat Musk pe Twitter, unde se descrie acum ca vânzător de parfumuri.

„Esența dorinței respingătoare” este descrierea de pe site-ul web a ultimului său produs, care costă 100 de dolari sticla și va începe să fie livrat în primul trimestru al anului 2023.

Printre precedentele sale produse s-au numărat tequila marca proprie a Tesla, lansată în 2020, și o pereche de „pantaloni scurți” pentru a marca victoria lui Musk asupra investitorilor care au pariat împotriva producătorului de vehicule electrice, în prezent cea mai valoroasă firmă auto din lume.

Compania sa Boring Company, o firmă de construcții de tuneluri evaluată ultima dată la 5,7 miliarde de dolari, a vândut aruncătoare de flăcări la 500 de dolari bucata la începutul anului 2018, obținând 10 milioane de dolari. De asemenea, a vândut 50.000 de șepci Boring Company.

Ambițiile lui Musk de-a lungul anilor au variat de la colonizarea planetei Marte până la crearea unei noi economii energetice durabile, iar în acest proces a construit Tesla, compania de rachete SpaceX și alte firme mai mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related