Este Magic Jackpot cel mai tare cazino online?

magic jackpot

Magic Jackpot este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. Deși este un cazinou atât de nou, acesta și-a făcut repede un renume în rândul jucătorilor și este cotat ca fiind un cazinou online de top din România.

Magic Jackpot se remarcă atât prin oferta variată de jocuri pe care o deține, cât și prin bonusurile și promoțiile pe care le oferă constant. Deși este un cazinou cu un nume nou, Magic Jackpot este deținută în majoritate de către Superbet. Acest lucru nu ne poate spune decât că este un operator de jocuri de noroc cu experiență în spate care a dat dovadă de seriozitate în rândul jucătorilor de-a lungul timpului.

Bonus de bun venit

Magic Jackpot vine în întâmpinarea noilor jucători cu un bonus consistent de bun venit. Bonusurile de bun venit atrag orice jucător, mai ales când acestea sunt uriașe. Bonus Magic Jackpot este unul care nu poate fi ratat. Magic Jackpot oferă un bonus de bun venit de până la 1500 RON și 600 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe bonusul de bun venit este să accesezi platforma de cazinou Magic Jackpot și să îți creezi un cont.

După ce ți-ai creat contul este necesar să îți verifici identitatea. La prima depunere pe care o efectuezi vei primi un bonus de 100% în limita a 900 RON și un total de 600 rotiri gratuite. 100 rotiri gratuite ți se vor acorda treptat, câte 10 rotiri pe zi, în primele 10 zile de la efectuarea depunerii. Totodată, după ce ți-ai validat contul trimițând documentele necesare către operatorii Magic Jackpot, ți se vor aloca încă 500 rotiri gratuite.

Rotirile gratuite din bonusul de bun venit de la Magic Jackpot pot fi jucate la slotul Book of Ra. De asemenea, bonusul de bun venit nu se oprește aici, ci continuă și pentru a doua depunere. La a doua depunere efectuată vei primi un bonus de 50% în limita a 600 RON.

Promoții consistente și oferte de joc

Magic Jackpot oferă și promoții constante. În prezent există o promoție Wheel of Magic care poate fi accesată în fiecare zi și în cadrul căreia poți câștiga rotiri gratuite, bonusuri și uriașul jackpot de 50.000 RON.

Magic Jackpot stă foarte bine și în ceea ce privește oferta de jocuri. În secțiunea de cazino vei găsi nu mai puțin de 900 jocuri, iar aceștia promit și mai multe jocuri în viitorul apropiat. Fie că vrei să te relaxezi cu celebrele jocuri de la EGT, Burning Hot, Shining Crown, Extra Stars sau vrei să îți încerci norocul la sloturile de la Novomatic precum Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm, Magic Jackpot ți le oferă pe toate.

De asemenea, în oferta de cazino de la Magic Jackpot vei găsi și jocuri populare de la iSoftBet, Pragmatic Play sau NetEnt. Nici secțiunea de jocuri live a cazinoului nu stă rău, ba din contra, vei găsi aici nu mai puțin de 15 mese live de ruletă și blackjack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *