Ești mică de înălțime și vrei să porți o rochie lungă la un eveniment? Află acum ce reguli trebuie să respecți!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În momentul în care vrei să achiziționeze noi articole vestimentare, fie pentru un anumit eveniment important din viața ta, fie doar pentru a-ți reînnoi garderoba, trebuie să știi exact ce anume te avantajează și ce nu. De aceea, este vital să ții cont de anumite aspecte, mai exact de înălțimea ta și de faptul că orice ținută trebuie să fie accesorizată astfel încât să-ți pună în evidență corpul.

Înălțimea ta reprezintă un criteriu de selecție în cazul anumitor haine, cum ar fi alegerea unei rochii lungi. În cazul în care optezi pentru o astfel de lungime, care poate la prima vedere crezi că nu te-ar avantaja, trebuie să citești în continuare câteva reguli pe care dacă le respecți, o să atragi toate privirile.

Iată câteva reguli de care trebuie să ții cont în momentul în care vrei să porți o rochie lungă la un eveniment și ești mică de înălțime

  • Alege un model de rochie într-o singură culoare

Încearcă să optezi pentru un model care să aibă o singură culoare. Dacă ai o siluetă suplă, poți alege culori puternice, precum: albastru, roșu, verde sau galben. În cazul în care ai forme voluptoase este recomandat să porți, în mod special, o rochie de culoare neagră, deoarece aceasta va alungi silueta.

De asemenea, încearcă să eviți rochiile cu un print încărcat, cum ar fi linile, carourile și bulinele. Trebuie să ții cont de faptul că, nu este recomandat să porți articole vestimentare care au ca model mai multe linii pe orizontală, deoarece astfel, vei părea mai mică decât în mod normal, dar și cu câteva kilograme în plus.

  • Optează pentru o rochie cu tăieturi fine, care să pună în evidență corpul

E recomandat să alegi o rochie cu o lungime până în pământ, în detrimentul uneia până la gleznă, deoarece aceasta va crea iluzia că ești mai scundă. Așadar, dacă vrei să ieși în evidență la evenimentul special din viață la care vei participa, alege o rochie lungă de pe site-ul Atmospherefashion.ro, unde vei găsi numeroase modele în diverse culori, fiecare dintre ele având un design unic, care îți va garanta sclipirea mult dorită.

Totodată, un alt aspect important care nu trebuie uitat este decolteul. Dacă vrei să-ți pui bustul în evidență, alege un decolteu în V.

  • Poartă o pereche de pantofi decupați în față

La evenimentul la care vei participa, încălțămintea trebuie aleasă cu atenție. De aceea, trebuie să porți o pereche de sandale cu toc. Este esențial ca încălțămintea aleasă să fie decupată în față, să se vadă puțin pielea, pentru a crea un efect de alungire al corpului.

  • Alege accesoriile potrivite

Accesoriile sunt indispensabile în orice ținută, deoarece acestea conferă un plus de eleganță și stil. Bijuteriile trebuie alese astfel încât să se potrivească atât cu modelul rochiei, cât și stilul acesteia. Dacă vrei să porți un colier, acesta trebuie însoțit de o pereche de cercei asortați.

Un alt accesoriu important într-o ținută este geanta. Optează pentru o geantă care să se potrivească cu articolele de îmbrăcăminte, dar și cu încălțămintea. La o rochie lungă trebuie să iei un clutch și nu o geantă de dimensiuni mari.

Așadar, chiar dacă ești mică de înălțime, poți să porți o rochie lungă, însă aceasta trebuie aleasă cu grijă, la fel ca încălțămintea și accesoriile. Dacă ții cont de aceste aspecte, rezultatul final al ținutei va atrage toate privirile la evenimentul la care vei participa.

Sursă foto: pexels.com

spot_imgspot_img