Eugen Tomac și Cristian Diaconescu deschid lista PMP la parlamentare în București / Fostul fotbalist Dorinel Munteanu, candidat la Cluj pentru un loc de senator – Politic

Lista PMP la Camera Deputaţilor este deschisă de liderul partidului, Eugen Tomac, iar la Senat de către fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu. Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista la Senat în județul Cluj, în timp ce la Timişoara Mihail Neamţu va deschide lista pentru Camera Deputaţilor.

“Am încheiat listele de candidaturi pentru toate județele și există o premieră importantă: PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care, pe ultima sută de metri, au venit aici în curtea PMP și ne-au implorat să vină aici pe listele noastre, pentru a duce plus-valoare. Noi credem în șansele membrilor noștri, vom merge pe cont propriu, ca un partid autentic, care se revendică a fi un partid creștin-democrat”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, într-o conferință de presă în care a prezentat candidaturile partidului pentru parlamentare.

Care vor fi candidații PMP la alegerile parlamentare:

  • La Bucureşti, lista pentru Senat va fi deschisă de fostul ministru Cristian Diaconescu.
  • La Camera Deputaților pe primele locuri pentru Camera Deputaților vor fi Eugen Tomac, Ioana Constantin şi Sebastian Moise.
  • La Timișoara, Mihail Neamţu va deschide lista la Camera Deputaţilor
  • La Cluj, senatorul Vasile Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor. La Senat, primul pe listă va fi fostul fotbalist Dorinel Munteanu
  • La Suceava, viceprimarul Marian Andronache va deschide lista la Camera Deputaţilor
  • La Constanța, prima pe lista pentru Camera Deputaților va fi Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *