Evo Build pentru casa ta

Structurile metalice de la Evo Build pot fi baza pentru construcția unei case ieftine și fiabile într-un timp scurt. Aceste structuri au fost utilizate în principal pentru construcția de clădiri industriale și comerciale, hale și depozite datorită conductivității termice ridicate a materialului. Odată cu apariția termoprofilelor și a diferitelor tipuri de încălzitoare, casele din structuri metalice au devenit un concurent semnificativ la cele din lemn.

Case cu structuri metalice – Caracteristici

Casele proiectate cu structuri metalice sunt formate în întregime din structuri metalice de la Evo Build. Ele stau la baza pereților, podelelor și acoperișurilor. Grosimea profilelor utilizate depinde de sarcinile portante. Datorită structurilor ușoare, greutatea întregii case este redusă. O casă din structuri de oțel este ridicată rapid și nu necesită utilizarea multor unelte de construcție. În ciuda apariției noilor tehnologii în construcții, o casă din structuri metalice necesită o izolație termică suplimentară, deoarece acest material are o conductivitate termică ridicată. Alegerea izolației depinde de condițiile climatice în care va fi amplasată construcția. Metalul utilizat în construcția unor astfel de case este durabil, nu ruginește, nu arde și nu necesită prelucrări suplimentare. Materialul poate fi complet reciclabil fără a afecta mediul. Lucrările de construcție se efectuează în orice anotimp, indiferent de vreme. Structura de oțel este potrivită pentru construcția de clădiri cu un etaj, două, trei, patru etaje și mai mult.

Avantajele caselor cu structuri metalice

Tehnologia pentru construirea caselor cu structuri metalice devine din ce în ce mai populară. Acest lucru este facilitat de avantajele pe care le oferă acest material. O casă cu structuri metalice este mult mai ușoară decât una din lemn și cărămidă. La efectuarea lucrărilor, se folosește mai puțin material, ceea ce face posibilă construirea unei fundații mai ușoare și mai puțin solide. Practic, se utilizează tipuri de benzi și stive. Lucrările de instalare se efectuează mai repede, iar costul lor este mult mai mic decât atunci când se lucrează cu o bază din lemn.

Deoarece o casă dintr-un profil metalic este mult mai rece decât o casă din lemn sau cărămidă, este utilizat un profil, care protejează de transferul de căldură prin încălzitoare suplimentare și care umplu întreg spațiul dintre stâlpii cadrului. Pentru termoizolație sunt utilizate materiale precum vata minerală, spumă de polistiren, ecowool, polistiren expandat. Aceste materiale au un cost redus și, în plus, au calități bune de izolare fonică. Realizând corect izolația pereților casei, în conformitate cu tehnologia de protecție împotriva vântului din exterior și a aburului din interior, se poate obține o izolare maximă a casei. O casă cu structuri metalice, în ciuda ușurinței structurilor din oțel, este suficient de puternică. Durata sa de viață poate ajunge chiar și până la 100 de ani. Structurile metalice nu se micșorează în timp, nu se fisurează, au o bună siguranță la incendiu și nu sunt afectate de dăunători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *