Examenele pentru obtinerea carnetului auto se suspenda

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Incepand cu data de 17 martie, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat ca se suspenda activitatea pentru obtinerea permisului de conducere. Se va suspenda atat proba teoretica cat si proba practica la nivel national pentru o perioada de 30 de zile.  Aceasta perioada se poate prelungi in cazul in care situatia de fata devine mai periculoasa decat este deja.

     Ce implica aceasta suspendare a probelor terotetice si a probelor practice

Persoanele care au fost programate in aceasta perioada la examen se vor reprograma. Toate aceste persoane vor primi informatia de care au nevoie pe site-ul www.drpciv.ro sau pe site-urile Institutiei Prefectului.

Se doreste ca oamenii sa nu se inghesuie la ghisee iar pentru asta programul cu publicul se va prelungi pana la ora 19:00. Aceasta masura a fost luata pentru ca persoanele sa aiba tot timpul de care au nevoie pentru a se putea prezenta la ghiseu dar fara a se crea aglomeratie.

In tot acest timp liber pe care il ai trebuie sa profiti si sa inveti pentru scoala de soferi. Acceseaza site-uri de chestionare online care te vor ajuta sa inveti mai usor si sa intelegi care sunt regulile pe care trebuie sa le urmezi. Cei de la https://chestionareauto.ro/  iti pun la dispozitie cele mai complexe chestionare. Accesand aceste chestionare vei reusi sa asimilezi informatia de care ai nevoie. Cu cat vei face mai multe chestionare cu atat vei reusi sa inveti mai bine tot ce este necesar. Orice sofer trebuie sa isi insuseasca legislatia daca isi doreste sa ajunga un sofer perfect si sa nu creeze probleme serioase in trafic. In momentul in care nu cunosti regulile de circulatie nu te simti sigur pe tine si pe modul in care conduci. Accidentele apar atunci cand soferii sunt slabi pregatiti sau nu cunosc semnele de circulatie in intregime. In momentul in care nu stii exact cum sa reactionezi in anumite situatii sau cand nu stii cum sa acorzi primul ajutor problemele pot aparea la tot pasul.

Ca sa te poti ocupa de chestionarele auto asa cum este recomandat trebuie sa iti creezi un mediu cat mai propice. Camera trebuie sa fie bine aerisita si trebuie sa ai parte de cat mai multa lumina. Starea ta de spirit este iar la fel de importanta, daca esti relaxat atunci vei reusi sa asimilezi informatia mult mai usor. Daca in schimb esti nervos si simti ca nu te poti concentra la nimic este mai bine sa lasi balta chestionarele si ca cauti o metoda prin care sa te poti destrasa. Nimic nu se compara atitudinea ta si cu cat de mult iti doresti sa obtii permisul auto. Trebuie sa iti doresti acest permis din toata inima ta si doar asa vei face tot ce iti sta in putinta pentru a-l dobandi.

Chestionarele auto reprezinta modalitatea perfecta prin care sa te mentii focusat pe ceea ce faci si determinat sa lupti pentru visul tau.

spot_imgspot_img