Extensii gene București – Când este posibil și când nu să extinzi genele?

Sarcina este una dintre cele mai uimitoare experiențe din viața unei femei. Și, fără îndoială, toate femeile doresc să arate frumos și îngrijit. Dacă înainte de sarcină, ai mers în mod regulat la salonul de cosmetică pentru procedura de extensii gene București, atunci ar trebui să te consulți cu cosmeticiana salonului de înfrumusețare Beauty Station. În timpul sarcinii, corpul unei femei începe să funcționeze puțin diferit. Reacția la substanțe străine este foarte individuală pentru toată lumea, iar una dintre contraindicațiile pentru extensii gene, este creșterea procesului hormonal în organism. 

După cum arată practica, nu în fiecare zi sau lună, fondul hormonal al unei femei însărcinate este la fel. Pentru multe femei însărcinate, acest proces are loc cu blândețe, fără schimbări de dispoziție. Prin urmare, este posibil să îți pui extensii gene. Dacă suspectezi că ești alergică, este mai bine să efectuezi un mic test înainte – punând o picătură de adeziv pe încheietura mâinii și să aștepți reacția. Dacă nu apare nicio reacție, poți solicita procedura de extindere gene București cu toată încrederea.

Este posibil să se extindă genele în timpul menstruației

Menstruația este, de asemenea, o schimbare a corpului unei femei, deși de scurtă durată. Nu este recomandat să soliciți extensii gene în prima și a doua zi a menstruației, deoarece acesta este un moment special al schimbărilor foarte active. Genele nu numai că pot cădea după procedură, dar de multe ori nu se lipesc pe gene nici în timpul procedurii. În ciuda procesării de înaltă calitate a genelor naturale înainte de procedură, care include un degresant, bază și amplificator, este posibil ca extensiile să nu facă față genelor „capricioase”.

Cât durează procedeul de extindere a genelor?

În medie, la o pleoapă cresc aproximativ 100-150 de gene. Fiecare cil are o durată de viață de aproximativ 90 de zile. În această perioadă, trece prin mai multe etape de creștere. Atunci când se execută procedura, cosmeticiana ia în considerare faza de creștere a cililor și lungimea acestora. În medie, este nevoie de 2-2,5 ore pentru a construi cilii, inclusiv timpul de pregătire pentru procesare. Nu trebuie să te bazezi pe o procedură rapidă cu un rezultat de înaltă calitate. 

Merită să faci extensii gene?

Există multe avantaje ale construcției. Această procedură exclude necesitatea de a aplica rimel în fiecare dimineață. De asemenea, nici măcar calitatea rimelului modern nu este la înălțime. Titanul, care face parte din acest produs, ucide literalmente strălucirea cililor. Prin urmare, lipiciul pentru gene, care este în stare lichidă doar câteva minute, este mai util decât rimelul. Dacă eviți temperaturile ridicate și machiajul pe bază de ulei, lipiciul nu va fi deranjat pe întreaga perioadă de utilizare a extensiilor. Îndepărtarea genelor este efectuată cu un instrument profesional la salonul de extensii gene București. Nu este recomandată ruperea sau scoaterea cililor, deoarece îți poți deteriora genele naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *