Faraamenda.ro – Rca ieftin si rapid

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca esti posesorul unui autovehicul ai obligativitatea sa platesti asigurarea de raspundere limitata (RCA). Aceasta asigurare are rolul de a-i despagubi pe cei care sufera pierderi in urma unui accident provocat de tine, scutindu-te de cheltuieli mari si de stres.

Daca uiti sa achizitionezi un RCA, riscurile sunt destul de mari:

  • Poti primi o amenda intre 1000 si 2000 de lei;
  • Poti ramane fara talonul masinii si fara placutele de inmatriculare;
  • Poti ajunge chiar si in punctul in care masina sa fie radiata din circulatie, in cazul in care polita nu este incheiata in termen de 30 de zile de la notificarea din partea Politiei Romane.

Partea buna este ca achizitia unui RCA nu este foarte costisitoare si nu iti va ocupa mult timp. Pe rca.faraamenda.ro poti achizitiona o polita RCA direct de pe telefon, tableta sau laptop si te poti bucura de un serviciu extrem de util: notificari privind datele in care expira asigurarea RCA, ITP-ul sau rovinieta.

De ce sa cumperi RCA-ul de pe Faraamenda.ro?

Faraamenda.ro este o platforma care iti permite sa compari ofertele mai multor asiguratori si sa alegi varianta cea mai potrivita pentru tine, atat din punct de vedere al costurilor, cat si din punct de vedere al altor beneficii. Avantajele oferite de platforma sunt numeroase:

  • Poti plati pentru asigurare in deplina siguranta, direct cu cardul;
  • Primesti asigurarea pe email ( in 95% dintre cazuri aceasta ajunge automat, imediat dupa plata);
  • Poti solicita sa o primesti in format fizic, prin curier. Este o optiune valabila pentru asigurarile incheiate pe 6 sau pe 12 luni;
  • Primesti notificari privind datele in care urmeaza sa expire RCA-ul si de asemenea, privind datele in care urmeaza sa expire ITP-ul sau rovinieta.

RCA onlin vs RCA in sediile fizice ale asiguratorilor

Cu siguranta ai vazut numeroase birouri in care poti incheia o asigurare RCA. Optand pentru varianta online te poti bucura de o serie de avantaje, cel mai important fiind faptul ca poti compara ofertele tuturor asiguratorilor. De asemenea, RCA-ul online iti permite sa economisesti timp, poate fi incheiat oricand ( indiferent de ora si de locul in care te afli) si este emis instant.

Ce trebuie sa urmaresti atunci cand cumperi un RCA?

In momentul in care achizitionezi o asigurare RCA este bine sa urmaresti beneficiile pe care ti le ofera, costul si experientele altor utilizatori cu firma asiguratoare. Toate aceste informatii le poti gasi cu usurinta pe www.rca.faraamenda.ro.

spot_imgspot_img