Fata răpită din Borșa a fost găsită la Arad / IPJ: Tânăra este nevătămată – Esential

Fata de 17 ani din Borșa, județul Maramureș, pentru care Poliția Română a emis sâmbătă noapte o “alertă de răpire copil”, a fost găsită nevătămată, duminică, în județul Arad, potrivit Poliției.

Poliția Maramureș a anunțat duminică revocare urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad.

Polițiștii spun că sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care fata a fost luată de pe stradă, sâmbătă, de un tânăr.

“Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate”, a anunțat duminică Poliția Maramureș.

La acțiunile de căutare a fetei au luat parte polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *