Femeia din Constanța care a sărit de la balconul apartamentului cuprins de flăcări se întorsese în casă după laptop – Esential

​Femeia din Constanța care a murit după ce a sărit de la balconul apartamentului cuprins de flăcări ieșise din acesta împreună cu soțul său, însă se întorsese după laptop. Precizările au fost făcute chiar de soțul femeii.

„Eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate și, din nefericire, fără să știu, s-a întors. Probabil, din cauza focului, nu a mai putut să iasă. și a mers pe balcon”, a spus acesta. Întrebat dacă era ceva important în laptop, bărbatul a răspuns că soția sa era contabilă, „ținea contabilitatea”.

Pompierii veniți la fața locului nu aveau însă nici autoscară și nici o saltea pe care femeia să poată sări, așa că au privit neputincioși cum femeia a căzut, în timp ce încerca să coboare pe zidul blocului, din balcon. Explicațiile ISU Constanța: autoscara a trebuit adusă de la 8 kilometri distanță și a ajuns la două minute după ce femeia a căzut în gol, iar saltea nu există în dotarea pompierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *