Femeie salvată după ce a rămas ore în șir agățată de marginea unei râpe. A alunecat când împrăștia cenușa tatălui ei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O femeie de 32 de ani a rămas blocată timp de câteva ore pe marginea unei râpe după ce a alunecat în timp ce împrăștia cenușa tatălui său pe unul dintre cei mai înalți munți din Țara Galilor, scrie The Guardian.

Muntii Tryfan din Țara GalilorFoto: Maria Luisa Lopez Estivill | Dreamstime.com

Kitty Harrison, asistentă medical, spune că după ce a împrăștiat cenușa tatălui său în Munții Tryfan din Parcul Național Snowdonia picioarele i-au cedat și a alunecat. A reușit să se agațe de marginea îngustă a unei râpe, unde a stat mai bine de trei ore până când a fost găsită.

„Treci de la speranță la teamă că nimeni nu te va găsi. Odată cu trecerea timpului, am început să tremur de frig, nu puteam mișca niciun mușchi, picioarele îmi tremurau. Am crezut că voi cădea înainte de a mă găsi cineva”, a povestit femeia, conform The Guardian.

A fost salvată după ce a fost localizată prin GPS-ul telefonului mobil și cu ajutorul elicopterului Pazei de coastă. Din cauza terenului accidentat și a vitezei vântului, însă, elicopterul nu s-a putut apropia de femeie, astfel că un salvamontist de la serviciul de salvare montană Ogwen a coborât 30 de metri în rapel pentru a ajunge la ea. Operațiunea de salvare a durat, în total, șapte ore.

spot_imgspot_img