Festivalul Ursului în Harghita, pentru ultima zi de vacanţă a copiilor

În ultima zi de vacanţă a copiilor, în Harghita, la Tuşnad, nu, nu au venit urşii, însă, în cinstea acestor animale s-a organizat un festival. Un eveniment dedicat oamenilor şi la care organizatorii au pregătit concursuri şi suprize pentru toate vârstele. De la curse cu colacul pe apă până la înfulecarea gogoşilor de pe aţă. Totul a încărcat bateriile celor mici care încep şcoala.

Pârtia de schi de la Băile Tuşnad s-a transformat în parc de distracţii chiar şi la începutul toamnei. Clăparii au fost înlocuiţi cu colaci gonflabili numai buni de alunecat pe apă.

Zeci de copii au venit alături de părinţi să se bucure de ultima zi de vacanţă la Festivalul Ursului. În ciuda denumirii, activităţile sunt dedicate familiilor.

Un trenuleţ turistic a fost pus la dispoziţie pentru a-i duce pe oameni din staţiune, sus pe munte.

Iar copiii care nu au reuşit să devoreze clătitele au mai avut o şansă la gogoşi.

Gasnerr Wofgang, organizatorul evenimentului: Este ultima zi de vacanţă, în care toată lumea vrea să beneficieze încă de ultimele raze de soare, ultimele distracţii, am organizat mai multe concursuri pentru copii şi pentru adulţi, de mâncat clătite, de câştigat bere.

Acesta din urmă a fost un concurs dedicat părinţilor. La final, însă, cu toţii au plecat spre case cu. bateriile încărcate pentru noul an şcolar.

Video AICI

Sursa: observator.tv

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *