Fii independent! Urmeaza un curs de tehnician maseur si schimba-ti jobul intr-unul cu multe beneficii financiare!

Pentru a fi maseur nu este necesar ca persoanele sa aiba o inclinatie in acest domeniu, sa aiba maini de aur sau sa aiba mostenite anumite abilitati, ci este suficienta urmarea unui curs de tehnician maseur. Aceasta meserie aduce atat satisfactii financiare, cat si spirituale si este una din cele mai placute meserii spre care isi pot indrepta atentia toti cei care vor sa faca o schimbare in viata lor, indiferent de varsta si de locul de munca pe care il parasesc.

Ce trebuie sa stii inainte de a urma un curs de tehnician maseur?

 Inainte de a urma un curs de tehnician maseur, persoanele interesate trebuie sa stie ca acesa nu costa o avere si ca plata poate fi facuta si in rate. Durata cursului este de doar 6 luni, insa poate varia in functie de sarbatirile legale.

In plus, pentru a se inscrie la un astfel de curs este nevoie ca persoanele interesate sa aiba invatamantul liceal absolvit. In urma cursului, cursantii vor obtine o diploma recunoscuta la nivel international. Masajul este o meserie foarte straveche, ale carei radacini exista inca din antichitate. Primele mentiuni ale acestei meserii dateaza din 2700 IEN, aceasta fiind o arta extrem de intens practicata in templele budiste din China. Masajul este o metoda eficienta de relaxare si de tratament, este o meserie bine platita care poate fi practicata in cadrul unui salon, dar si la domiciliul clientului.

Ce atributii are maseurul si ce competente dobandeste in urma acestui curs?

Maseurul are atributii importante o data ce imbratiseaza aceasta meserie si o practica fie la un salon, fie in confortul propriului domiciliu al clientului. Rolul maseurului va fi de a stabili tehnicile si formele de masaj specifice pentru fiecare pacient in parte, va gestiona si programa sedintele de masaj si va incerca sa asigure desfasurarea masajului in cele mai bune conditii. De asemenea, maseurul este responsabil cu actualizarea permanenta a cunostintelor profesionale in domeniu si respectarea normelor de etica si a secretului profesional.

In urma acestui curs, maseurul va dobandi competente foarte importante precum comunicarea la locul de munca, planificarea sedintelor de masaj, intocmirea documentelor de evidenta, asigurarea conditiilor igienico-sanitare si pregatirea cabinetulu de masaj. Nu in ultimul rand, maseurul va invata sa aplice drenajul limfatic, masajul somatic, reflexogen si terapeutic si sa stabileasca tehnicile si formele de masaj.

Cum iti dai seama ca aceasta meserie ti se potriveste?

Meseria de maseur nu se potriveste oricui. In primul rand, maseurul trebuie sa aiba inclinatie spre aceasta meserie, sa fie empatic, sa inteleaga cerintele, durerile si neajunsurile oamenilor si sa isi doreasca sa vindece sau sa relaxeze.

Masajul este cea mai buna metoda de relaxare si de eliminare a stresului in urma unei zile agitate, este o practica straveche de aplicare a unei presiuni blande si totodata ferme asupra muschilor si articulatiilor corpului pentru a reduce si a usura durerea si tensiunea.

Maseurul este un profesionist care trateaza clientii folosind atingerea si presiunea moale pentru a ameliora durerea, a reabilita ranile, a reduce stresul si a creste relaxarea, precum si pentru a ajuta la starea de bine a pacientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *