Filip Constantin – Titian are proiecte ambitioase pentru sectorul 4.

Cel mai favorit candidat impotriva actualului EDIL al Sectorului 4 este candidatul INDEPENDENT Dr. Filip Constantin – Titian, uimind pe toata lumea cu noile scoruri de 21% pe care le are in ultimile sondaje de opinie ca INDEPENDENT.

A schimbat modul in care se poate face politica in Romania, iar acest lucru a socat alegatorii, starnind foarte mult interes.

A terminat Facultatea de Medicina, Facultatea de Drept cunoscand bine legislatia din Romania, deoarece a aparat si apara in instant peste 150 de pacienti, prin intermediul Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Pacientilor din Sectorul 4, si a demarat mai multe proiecte caritabile, oferind ecografii, lucrari stomatologice, consultatii, medicamente si analize gratuite, pe langa acestea 2 a mai terminat si Facultatea de Stiinte Politice si Insitutul Diplomatic Roman.

Filip Constantin-Titian are cele mai ambitioase proiecte din toata lista de candidatii pe postul de primar al Sectorului 4, luand fata inclusive actualului primar, printre proiectele sale se numara:

–          Centrul medico-social spital la care lucreaza de mai bine de un an de zile, fiind deja realizat studiul de fezbilitate si proiectarea, acest centru o sa fie dotat cu cantina express oferind 2 mese gratuite pe zi tinerilor si pensionariilor din S4, spitalizare, analize, consultatii gratuite, o sa aiba spatii verzi pentru recree si club de socializare.

–          Vrea sa construiasca 500 de case sociale pe an pentru tineri, cu posibilitatea achizitiei lor dupa 3 ani, unde tinerii isi pot intemeia o familie in mod GRATUIT.

–          Are in plan constructia a 2 centre, unul educational, pentru a descuraja meditatiile, unde copii pot invata EXTRA in mod gratuit cu profesori voluntari, crearea unui centru sportive de mare avergura, cu terenuri si spatii pentru practicarea a peste 50 de sporturi, cu acces gratuit copiilor din Sector 4, cat si antrenamente de asemenea gratuite.

–          Proiecte de infrastructura si solutii pentru reducerea traficului in sector.

–          Proiecte destinate copiilor cu handicap.

–          Scoaterea taxei de gunoi.

–          Proiecte de modernizare si anvelopare a tuturor blocurilor din sector.

+ multe altele care se afla in programa acestuia.

Cu toate aceste proiecte, unele deja incepute de acesta prin intermediul asociatiei sale, cat si faptul ca sunt deja proiectate si gandite, este clasat pe primul loc la capitolul proiecte pentru Sectorul 4, din prisma faptului ca pentru fiecare proiect a si facut sugestii privind provenienta fondurilor de realizare, care par foarte realiste.

Se lupta cu partidele politice pentru o politica corecta si lipsita de minciuni si ascunzisuri, dupa ce a refuzat sustinerea a mai multor formatiuni politice pentru a candida independent.

Ii puteti urmari intreaga activitate pe pagina sa de Facebook aici:

https://www.facebook.com/Dr-FILIP-Constantin-Titian-101247135032882/?epa=SEARCH_BOX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *