Filmele de neratat în această toamnă

Deși anul 2020 a adus o serie de modificări în ritmul normal al vieții, industria cinematografică ne surprinde cu câteva titluri promițătoare, pe care nu este cazul să le ratăm. Deși cinematografele au fost închise o perioadă bună de timp, lansările de noi  producții au continuat, chiar dacă au fost adaptate la mediul online. În definitiv, important este ca noi ne putem bucura de filme noi, iar ultimele luni ale acestui an vin cu promisiuni interesante din partea industriei cinematografice.

Iată ce filme nu trebuie să ratezi în toamna lui 2020!

No Time To Die

No Time to Die este cel de-al 25-lea film din seria James Bond și al 5-lea cu Daniel Craig în rolul celui mai faimos agent secret din lume. Această poveste are loc la cinci ani după evenimentele surprinse în Spectre. Bond nu mai lucrează ca agent și trăiește liniștit în Jamaica, până când un vechi prieten de la CIA (Jeffrey Wright) îi solicită ajutorul pentru depistarea unui om de știință dispărut. 

Dacă în cazul apreciatului film Casino Royale ne-am bucurat de mirajul jocurilor de noroc din cazinouri online, No Time to Die va aduce cu siguranță o mulțime de cascadorii, suspans și personaje șarmante.

Corpus Christi

„Corpus Christi” este povestea lui Daniel, un tânăr de 20 de ani, care trăiește o transformare spirituală într-un centru de detenție pentru tineri. Infracțiunea pe care o comite îl împiedică să aplice la seminar, iar după eliberarea condiționată este trimis să lucreze la un atelier de tâmplărie. Cu toate acestea, Daniel nu are intenția de a renunța la visul său și, îmbrăcat în preot, decide să slujească o parohie din oraș.

Pe de-o parte, filmul prezintă toate elementele unui thriller clasic: tensiune agonizantă, sentimentul că orice s-ar putea întâmpla în orice moment. Însă, spre deosebire de alte thrillere, în acest caz suspansul nu vine din situații clasice de spionaj, jafuri sau crime, ci din probleme profund filosofice și morale.

Care este natura păcatului? Dar a credinței? Ce nevoi profunde umane satisface religia? Cine vorbește în numele lui Dumnezeu? Sunt doar câteva din întrebările abordate de „Corpus Christi”.

film-cu-spioni

Tenet

Filmul aduce pe marile ecrane călătoria personajului principal într-o lume crepusculară. Un singur om, prezentat sub pseudonimul Protagonistul, este un agent CIA care primește ingrata misiune de a rezolva o chestiune de spionaj internațional, pentru care este nevoit să efectueze călătoria într-o lume care se desfășoară dincolo de timpul real.

Toată această călătorie este făcută cu scopul de a-l preveni pe Andrei Sator, un oligarh rus renegat legat de începerea unui război mondial. Cum poate fi făcut acest lucru? Ei bine, mai dificil decât am crede: prin inversarea timpului, o modalitate pe care Protagonistul o va stăpâni cu succes și care va avea drept rezultat contracararea unei viitoare amenințări.

marvel-film

Black Widow

Un investigator federal urmărește o femeie săpătoare de aur care se mută de la soț la soț pentru a le ucide și a colecta moștenirea. Mai exact, Black Widow este povestea unei femeie pe nume Catherine, care se căsătorește cu milionari singuri, așteaptă până când aceștia îmbătați de aburii iubirii decid să lase toată averea în mâinile iubitei soții, pentru ca apoi să îi ucidă pentru a moștenii averea.

Cu fiecare bărbat cu care Catherine se căsătorește, își schimbă aspectul pentru a se potrivi personalității noului soț. Totul a mers ca uns până când Alexandra, găsește  o legătură între aceste inexplicabile moarte misterioase. Un film plin de suspans care nu trebuie ratat.

Soul

Soul este un film animat de comedie produs de Walt Disney Pictures și Pixar Animation Studios, distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Deja sună promițător! Filmul este programat să fie lansat în Statele Unite pe 20 noiembrie 2020.

Joe Gardner, un profesor de muzică, a visat de mult să cânte jazz pe o scenă, iar în cele din urmă primește o șansă de neratat, după ce îi impresionează pe niște renumiți cântăreți de jazz în timpul unui act de deschidere la Half Note Club. Cu toate acestea, un accident nepotrivit face ca sufletul lui Gardner să fie separat de corpul său și să înceapă să se îndrepte spre Marele Dincolo, o lume în care sufletele dezvoltă personalități, ciudățenii și trăsături înainte de a fi trimise pe Pământ. Aici el trebuie să se antreneze cu alte suflete pentru a se întoarce pe Pământ înainte de a fi prea târziu.

Greenland

O familie luptă pentru supraviețuire, pe măsură ce o cometă care ucide planete se apropie spre Pământ. John Garrity (Gerard Butler), soția sa Allison (Morena Baccarin) și fiul Nathan fac o călătorie periculoasă spre singura lor speranță de salvare. În timp ce orașe întregi sunt devastate de bucăți ale cometei, familia Garrity ia contact cu tot ce a rămas mai rău, dar și mai bun din umanitate, în timp ce luptă împotriva panicii crescânde și a nelegiuirii care îi înconjoară. Pe măsură ce numărătoarea inversă către apocalipsa globală se apropie de zero, drumul lor incredibil culminează cu un drum de ultim moment spre un posibil refugiu.

Draupadi Unleashed

Documentând colaborarea dintre bucătarul de renume mondial Yotam Ottolenghi (Ierusalim, Plenty) și Muzeul Metropolitan de Artă din New York, acest lungmetraj urmărește cinci specialiști în patiserie vizionari în timp ce se străduiesc să construiască o gală alimentară extravagantă bazată pe expoziția de artă „Vizitatori la Versailles”. Explorând relația dintre rețelele sociale moderne și curtea deschisă a monarhiei franceze, filmul studiază intersecția alarmant de ciclică dintre mâncare, cultură și istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *