Firma autorizata RAR pentru reparatii cutii viteze automate

Unitatea de service auto SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti ofera de peste 20 de ani servicii complete pentru orice model de cutie de viteze. Pentru ca piata auto din tara noastra se adapteaza tendintelor europene si tot mai multi soferi romani aleg sa achizitioneze masini care functioneaza pe cutii de viteze automate, la Automatic Gearbox am decis sa ne instruim mecanicii in reparatii cutii automate pentru a raspunde astfel cererii tot mai mari de servicii in acest domeniu. Pentru ca piata de servicii auto avea o lipsa majora in ceea ce inseamna mecanici specializati in repararea cutiilor atuomate, la Automatic Gearbox ne-am instruit personalul la traininguri efectuate in tari din vestul Europei.

Este binecunoscut faptul ca piata auto second hand din Romania este printre cele mai mari din Europa, iar acest lucru este valabil si pentru masinile second hand care functioneaza pe cutii de viteze automate. Fiind vorba despre o masina rulata, atunci cand alegi o masina pe cutie de viteze automata este indicat sa apelezi la mecanicii de la Automatic Gearbox pentru efectuarea unor verificari si teste care sa iti confirme faptul ca nu exista nici o problema la cutia de viteze a masinii tale. Pe de alta parte, daca ai cumparat masina acum ceva timp si nu ai mai trecut de multe luni de zile pentru o revizie, mecanicii de la Automatic Gearbox te asteapta pentru a verifica daca totul se incadreaza in parametrii optimi de functionare a cutiei de viteze automate. Mai mult decat atat, daca simti ca exista o problema cat de mica la cutia automata a masinii tale, atunci cu siguranta o vizita la Automatic Gearbox este necesara pentru o diagnoza.

Atunci cand optezi pentru unitatea de service auto Automatic Gearbox vei beneficia de servicii de diagnoza gratuita, dar si de posibilitatea de a beneficia de serviciile acestea fara a avea nevoie de o programare in prealabil. Astfel vei economisi timp pretios pentru identificarea oricarei eventuale defectiuni la cutia de viteze, dar si bani prin faptul ca acest serviciu este gratuit pentru clientii care aleg Automatic Gearbox. Pe baza inspectiei realizate de mecanicii specializati in reparatii cutii automate se va identifica eventuala problema cu care te confrunti la cutia de viteze a masinii tale. Ulterior, in functie de respectiva problema, mecanicii nostri vor opta pentru cea mai buna solutie, pentru cea mai ieftina varianta, dar si pentru cea care sa ofere garantia calitatii timp indelungat.

Serviciile oferite de Automatic Gearbox in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze includ reconditionarea pieselor defecte sau uzate, inlocuirea pieselor care nu mai pot fi reconditionate, testarea cutiei de viteze automate pentru a identifica eventuale defectiuni, dar si inlocuirea completa a cutiei de viteze atunci cand acest lucru este obligatoriu. Pentru toate serviciile din categoria reparatii cutii automate Bucuresti de la Automatic Gearbox poti sa accesezi www.reparatiecutieautomata.ro. Firma Automatic Gearbox din Bucuresti este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR), acest lucru fiind asemenea unui certificat de garantie pentru toti clientii care aleg sa apeleze la serviciile noastre in repararea cutiilor automate de viteze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *