Fiset vs dulap metalic – iata care sunt diferentele din spatele denumirii

dulap metalic

dulap metalic

Din cadrul unei firme de succes, care stie cum sa se organizeze corespunzator, nu pot lipsi dulapurile si fisetele metalice. Aceste piese de mobilier isi dovedesc utilitatea in orice domeniu de activitate, indiferent daca este cel industrial, comercial, segmentul de servicii si altele.

Fiecare companie are nevoie de un fiset sau de dulap metalic, cu ajutorul caruia sa organizeze si sa depoziteze diferite instrumente de lucru, produse, precum si acte ori documente care trebuie arhivate. Astfel, daca detii sau administrezi o afacere, este esential sa investesti in aceste accesorii.

Totusi, trebuie mentionat ca domeniul de activitate al firmei tale va determina daca ai nevoie de un fiset sau de un dulap metalic. Desi cele doua piese de mobilier sunt foarte asemanatoare, exista anumite caracteristici care le fac mai mult sau mai putin potrivite pentru afacerea ta.

In cele ce urmeaza, specialistii magazinului online www.viamond.ro iti vor explica in detaliu care este diferenta dintre cele doua piese de mobilier metalice. Cu ajutorul acestor informatii, iti va fi mai usor sa faci alegerea potrivita pentru firma ta.

Trebuie sa arhivezi documente? Alege un fiset metalic!

Menite sa faciliteze sortarea, clasificarea si arhivarea diferitelor tipuri de documente, fisetele metalice nu ar trebui sa lipseasca dintr-o firma. Oricine stie ca organizarea este cheia succesului, motiv pentru care ar trebui sa folosesti un fiset pentru a depozita bibliorafturile pline de documente, contracte si alte acte importante.

Cu ajutorul acestei piese de mobilier, locul de munca va deveni mai organizat, mai aspectuos si mai practic. Astfel, tie si angajatilor tai va este mult mai usor sa fiti mai productivi si sa indepliniti rapid sarcinile de lucru.

Ai nevoie de spatiu de depozitare pentru unelte, echipamente si alte produse? Un dulap metalic este solutia perfecta!

Desi un astfel de dulap poate fi utilizat pentru arhivarea diferitelor documente, acesta este mult mai spatios decat un fiset metalic, motiv pentru care are mai multe intrebuintari. Aici poti depozita instrumentele de lucru, indiferent de domeniul de activitate.

Aceasta piesa de mobilier poate „gazdui” scule, ustensile, echipamente de protectie, precum si medicamente sau instrumente medicale. Totodata, poti opta pentru un model de dulap ignifug si termorezistent, destinat stocarii de substante toxice sau periculoase. Exista si posibilitatea de a achizitiona un dulap metalic pentru valori. Acest model prezinta pana la 30 de compartimente de tip cusete-vestiar.

Asadar, poti utiliza un dulap pentru a depozita diferite obiecte si produse, precum echipamente, scule sau instrumente, in timp ce fisetul este destinat, in principal, stocarii de acte si documente. Acestea fiind zise, trebuie sa stii ca ambele piese de mobilier sunt rezistente si iti garanteaza faptul ca ai facut o investitie de lunga durata.

In plus, ambele piese prezinta un sistem de inchidere de incredere, care iti garanteaza faptul ca obiectele sau actele depozitate se afla in siguranta. Daca pui accent pe securitate, poti opta pentru un anumit sistem de inchidere, cum este cel cu cheie, lacat sau cod.

Acum ca ai descoperit care este diferenta dintre un fiset si un dulap metalic, nu mai ramane decat sa accesezi magazinul online de birotica si papetarie online Viamond. Aici vei descoperi produse de calitate, te vei bucura de oferte exceptionale, precum si de livrare rapida oriunde in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *