Florin Cîțu reacționează după eliberarea lui Liviu Dragnea! Dezvăluirea momentului. Ce a anunţat premierul – Capital

Florin Cîțu reacționează după eliberarea lui Liviu Dragnea! Îi mai poate fi fostul lider PSD rival politic?

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat dacă îl mai vede pe Liviu Dragnea drept rival politic, după ce a fost eliberat din închisoare și a spus că va reveni în politică dacă mai are „cu cine” și „pentru cine”.

„Din punctul meu de vedere, nu, dar nu se știe niciodată”, a răspuns Florin Cîțu la întrebarea respectivă.

Unde va lucra Liviu Dragnea după ieșirea din închisoare?

După ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a răspuns mai multor întrebări ale jurnaliștilor. Înconjurat de susținătorii săi, care aclamau ”libertate”, fostul lider PSD a fost întrebat unde va lucra de acum înainte. Dragnea a răspuns că va lucra la firma fiului său.

El a povestit că în perioada în care a fost încarcerat a avut parte de chin, suferință și umilință. El mai spune că din această cauză, sănătatea sa a avut de suferit, fostul lider social-democrat fiind mult mai slab decât atunci când a fost închis, lucru ce l-au observat și jurnaliștii.

În fața închisorii, Liviu Dragnea a declarat că atunci când a fost încarcerat, România era ” o ţară prosperă, o ţară cu speranţă şi viitor.” Acum, spune el, avem parte de o ”dictatură feroce”, în România fiind afectată libertatea de exprimare.

„Când am plecat România era o ţară prosperă, o ţară cu speranţă şi viitor. Azi e o dictatură feroce. E afectată libertatea de exprimare. E amanetat viitorul României”, este de părere Dragnea.

Cu toare acestea, Liviu Dragnea spune că mai este încă speranță pentru România.

„Încă mai e speranţă. Încă nu e prea târziu pentru ţara asta. Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies sănătos din puşcărie.”, spune el.

Sursă foto: Capital

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *