Florin Cîțu vrea să-l înlocuiască pe Valentin Mavrodin de la CEC Bank dorind să o pună în loc pe șefa ANAF – Finante & Banci

​Guvernul va discuta joi, în ședința de Guvern, un memorandum prin care șefa ANAF, Mirela Călugăreanu, ar urma să fie noul președinte al Consiliului de Administrație de la CEC Bank. Practic, ar urma să-l înlocuiască pe Valentin Mavrodin. Schimbarea ar fi dorită Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.
De precizat că Valentin Mavrodin a câștigat recent un proces cu Ministerul Finanțelor pe tema reorganizării propusă de Florin Cîțu și astfel a fost suspendată executarea reorganizării Direcţiei generale de trezorerie şi contabilitate publică – postul de director general până la pronunţarea instanţei de fond.

O altă persoană care a câștigat un proces pe tema reorganizării MFP este Ciprian Badea, membru în Consiliul de Administrație al băncii.

La începutul anului, Florin Cîțu mai avut o tentativă de schimbare a unor persoane din Consiliul de Administrație al CEC Bank, dar numirile făcute de acesta au fost respinse de către BNR. Una dintre persoanele care și-ar fi pierdut calitatea de membru era chiar Ciprian Badea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *