Fluke DS703, cele mai bune instrumente de masura de imagistica industriala din lume

Fluke DS703, unul dintre cele mai bune instrumente de masura de imagistica industriala din lume, se regaseste in oferta companiei Ronexprim. Acest aparat este echipat cu o camera dubla, in fata si in partea laterala a sondei, si o dioda LED de iluminare a campului de masurare. Camera functioneaza cu aplicatia Fluke Connect, poate inregistra in format JPEG si AVI si are o memorie integrata de 6 GB. In plus, dispune de un zoom digital 8X si de posibilitatea orientarii automate a imaginii.

Aceste instrumente de masura pot inregistra in trei palete de culori: lumina vizibila, tonuri de gri sau inversat. Acumulatorii reincarcabili au 6.400 mAh si 3,7 volti, iar durata medie de viata a bateriei este de 3 ore, cu luminozitatea la 50%. Temperatura de functionare a camerei este de 0 pana la 45 de grade Celsius (50 de grade Celsius pentru maximum 10 minute), iar cea de depozitare – intre -40 si +60 de grade Celsius.

Daca alegi sa achizitionezi aceste instrumente de masura de la compania Ronexprim, vei beneficia de o garantie de 2 ani pentru camera propriu-zisa si un an pentru accesoriile acesteia. Dimensiunile produsului sunt de 17,73 x 22,48 centimetri, greutatea este de 880 de grame, iar acesta este dotat cu aplicatia Fluke Connect, care permite incarcarea automata a fotografiilor in cloud.

Iata, in continuare, principalele specificatii tehnice ale acestor instrumente de masura:

1. Sonda videoscopului. Aceasta este detasabila, semi-rigida si rezistenta la apa. Sonda acestor instrumente de masura este realizata din otel acoperit cu elastomer si are un diametru standard de 8 milimetri (optional de 3,8, 5,5 sau 9 milimetri). Sursa de iluminare LED ajustabila atinge 53 de lucsi, iar tehnologia Up is Up se asigura ca imaginea este afisata in picioare indiferent de orientarea sondei.

2. Camera. Camera acestor instrumente de masura are o rezolutie de 1200 x 720 (in total 864.000 de pixeli), o rezolutie spatiala de 68 de grade si o adancime a campului vizual de la 25 de milimetri la infinit. Distanta minima de focalizare este de 10 milimetri, rezolutia video este de 720 p, iar streaming-ul video este posibil prin intermediul aplicatiei Fluke Connect sau prin HDMI.

3. Display-ul LCD. Aceste camere dispun de un ecran tactil LCD, cu dimensiunea de 7 inci (17,79 de centimetri). Display-ul are o rata de reimprospatare de 30 de herzi, iar iluminarea este ajustabila, pentru o vizualizare optima.

Daca vei comanda aceste instrumente de masura de la Ronexprim, pe langa camera propriu-zisa, vei primi si urmatoarele: cablu HDMI, cablu USB, curea pentru gat, curelusa de mana, dispozitiv de agatare (banda magnetica), geanta si incarcator / alimentator.

Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata instrumentelor de masura si control, echipamentelor analitice de laborator si echipamentelor de cantarire electronica din Romania, comercializeaza unele dintre cele mai performante aparate din lume. Gratie parteneriatelor cu branduri internationale precum Fluke, Keysight sau Sonel, Ronexprim furnizeaza specialistilor romani din domeniile tehnice si industriale cele mai moderne dispozitive. Cu ajutorul acestora, ei pot preintampina sau rezolva mult mai rapid orice problema de natura electrica si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *