Folosirea castelelor gonflabile

castel gonflabil waterboyz

Cati copii se pot juca in diverse modele de castele gonflabile in acelasi timp?

Numarul de persoane permise va varia in functie de marimea castelului gonflabil, in functiie si de varsta / inaltimea / nivelul de activitate al copiilor (copii mai in varsta, copii hiperactivi / tineri, copii foarte mici). De asemenea, ia in considerare modul in care copiii se deplaseaza prin echipamentele gonflabile. Orientarile producatorului sunt pentru siguranta dumneavoastra si a copiiilor in functie de varsta lor, insa intotdeauna trebuie ca cei mici sa fie totusi atent supravegheati.

Echipamente de joaca cu tobogane gonflabile

Castelele gonflabile vin sub forme mult mai complexe, astfel incat dispun si de tobogane. Copiii se pot tari in gonflabil printr-o mica deschizatura. Cand au nevoie sa iasa, ei vor aluneca folosind mai intai picioarele. Un adult ar trebui sa fie prezent pentru a ajuta copiii daca este necesar.

Trebuie sa tin in permanenta pornita suflanta?

Da, suflanta este necesara pentru a mentine echipamentul gonflabil umflat. Aceasta nu este, de obicei, mai puternica decat un uscator de par si utilizeaza mai putina energie. Cand jocul se termina, asigurati-va ca toata lumea a iesit din echipamentul gonflabil, opriti suflanta, iar gonflabilul se va prabusi pe el insusi.

Sunetele de sirena care vin de la cusaturile de pe bouncer sunt normale?

Da. Suflanta pompeaza continuu aerul in timp ce este in uz si aerul scapa prin cusaturi, deci nu este un motiv de ingrijorare.

Trebuie sa existe un adult care sa ii supravegheze constant pe cei mici?

Pentru siguranta copiilor dumneavoastra este recomandat sa ii supravegheati in timp ce se afla in castelul gonflabil. Va trebui sa limitati numarul de copii in aceste echipamente gonflabile, sa le monitorizati comportamentul si sa va asigurati ca totul este bine, desi astfel de echipamente sunt foarte sigure.

Care sunt regulile cand se utilizeaza o un castel gonflabil?

In general, nu este permis accesul incaltat in pantofi sau cu obiecte ascutite (de exemplu, fermoare metalice, clame pentru par, etc.). Evitati jocul dur (de exemplu lupte, agatat pe plasa, etc). Orice persoana cu afectiuni medicale nu trebuie sa intre in astfel de echipamente. Mancarea sau bauturile in interiorul acestora nu este recomandata. Pastrati copiii departe de suflanta. Asigurati-va ca sursa electrica este sigura si stabila inainte de utilizare.

Ce se intampla cu echipamentul gonflabil daca incepe sa ploua?

Echipamentele de acest gen nu trebuie folosite in conditii meteo nefavorabile (de ex. vanturi puternice, ploi abundente, furtuni).

Castelul gonflabil poate afecta gazonul?

Nu, in timpul utilizarii ocazionale, gonflabilul nu va va afecta gazonul. Pentru a va asigura o deteriorare minima, asezati scanduri sub forma de bordura sub echipamentul gonflabil pentru a ancora castelul in timpul utilizarii.

Pot adultii sa foloseasca echipamentele gonflabile?

Producatorul sugereaza o greutate totala maxima totala si o greutate individuala maxima. Cu toate acestea, daca adultii intra pentru a monitoriza copii mici sau pentru a face fotografii, ar trebui sa fie in regula. Castelele gonflabile sunt fabricate din materiale de calitate, astfel incat recomandarile producatorului sunt doar o indrumare.

Este reparabil echipamentul gonflabil?

Da, fiecare produs vine cu un kit de reparatii si instructiuni pentru eventualele mici perforari sau rupturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *