Formula 1 – Lewis Hamilton îşi schimbă numele

Lewis Hamilton se află în linie dreaptă cu pregătirea pentru noul sezon competițional al Formulei 1, iar ultima noutate din partea pilotului britanic al celor de la Mercedes este aceea că își va schimba… numele.

Lewis HamiltonFoto: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

Conform mirror.co.uk, Hamilton se află în plin proces de a-și schimba numele, acesta urmând să-l includă în numele de familie pe cel al mamei sale, Larbalestier.

Lewis Larbalestier Hamilton, noul nume al pilotului britanic

Pilotul britanic este împotriva tradiției ca femeile să-și „piardă” numele de familie după căsătorie.

Anthony Hamilton şi Carmen Larbalestier, părinții lui Lewis, au divorțat atunci când multiplul compion de Formula 1 era mic.

“Sunt foarte mândru de numele familiei mele: Hamilton. De fapt, puţin ştiu că numele (n.r. de familie) al mamei mele este Larbalestier. Şi sunt pe cale să pun asta în numele meu.

Pentru că nu înţeleg pe deplin ideea că, atunci când oamenii se căsătoresc, femeia îşi pierde numele. Îmi doresc foarte mult ca numele ei să continue cu numele Hamilton” – Lewis Hamilton.

Sezonul 2022 al Marelui Circ va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu de la Bahrain. Vor urma Grand Prixurile din Arabia Saudită (27 martie) și Australia (10 aprilie).​

Formula 1: Max Verstappen a fost cel mai rapid în ultima zi de teste din Bahrain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *