Fotbal feminin: O antrenoare olandeză a dezvăluit că a fost abuzată sexual pe vremea când era jucătoare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Vera Pauw, selecţionerul olandez al naţionalei feminine de fotbal a Irlandei, a dezvăluit pe rețelele de socializare că, pe când era jucătoare, a fost agresată sexual de trei bărbaţi care lucrau în fotbalul olandez.

Vera PauwFoto: Twitter – FAIreland

Fosta componentă a naţionalei feminine a Olandei a declarat că a fost violată de un proeminent oficial din fotbalul olandez, informează lequipe.fr.

De asemenea, în diferite etape ale carierei sale de jucătoare, Vera Pauw a afirmat că a mai fost hărţuită sexual de alţi doi bărbaţi care lucrau în fotbalul olandez.

Într-o declaraţie făcută pe propriul cont de Twitter, Vera Pauw acuză Federaţia de fotbal a Olandei că refuză să deschidă o anchetă oficială.

Pe de altă parte, conducerea Federaţiei Irlandeze de fotbal a anunţat că sprijină demersul Verei Pauw şi că-i acordă acesteia tot ajutorul de care are nevoie.

Vera Pauw (59 de ani) a evoluat de 89 de ori pentu naţionala Olandei, a fost prima jucătoare olandeză care a semnat un contract de profesionistă peste hotarele ţării, iar ca antrenoare a pregătit echipele naţionale feminine ale Scoţiei, Rusiei, Africii de Sud, Olandei şi Irlandei, scrie News.ro.

spot_imgspot_img