FOTO | Denis Alibec, relaxare şi recuperare în piscină: “Colegi de manevre, cu istorisiri despre prezent şi viitor” | News20
FOTO | Denis Alibec, relaxare şi recuperare în piscină: "Colegi de manevre, cu istorisiri despre prezent şi viitor"

Denis Alibec a ratat ultimul meci jucat de echipa sa, Astra, din sfeturile Cupei României. Giurgiuvenii s-au calificat în semifinalele competiţiei, fără ajutorul atacantului care a marcat trei goluri în cele 18 partide jucate în acest sezon din Liga 1 Betano.

La finalul partidei câştigate de Astra, scor 2-1, în faţa formaţiei Dunărea Călăraşi, tehnicianul Costel Enache a precizat că Denis Alibec suferă o accidentare şi s-ar putea să rateze şi ultimul meci din sezonul regulat, de luni, 4 martie, de la ora 20:00, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Recuperarea atacantului a fost “desconspirată” chiar de cel care îl ajută să îşi recapete cât mai repede forma. Denis Alibec face exerciţii în piscină alături de fostul triplusaltist în lotul naţional de atletism, Hotaţiu Dumitrescu. Sportivul este acum personal trainer la o sală de forţă din Bucureşti.

Cu mască şi fără cască. Eu, Denis, apa şi câteva zeci de exerciţii. Astăzi colegi de manevre în piscină, cu istorisiri despre viaţă, performanţă, linişte şi formă bună, stres şi accidentări, Italia, Internazionale Milano, Champions League, despre prezent şi viitor, despre a fi sau a nu exista, insipid şi inodor…
Mâine o luăm de la capăt
“, a scris pe pagina de Facebook, Horaţiu Dumitrescu.

Astra Giurgiu este pe locul patru în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 39 de puncte.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *