FOTO Un jucător important al lui Manchester United, acuzat de viol și violență de către iubită – Fotbal

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Mason Greenwood, atacantul în vârstă de 20 de ani al lui Manchester United, este acuzat de iubita lui că a bătut-o și a forțat-o să facă sex cu el. Harriet Robson a însoțit afirmațiile cu poze și o înregistrare cu fotbalistul englez.

„Pentru cine vrea să știe ce îmi face Mason Greenwood” – a fost mesajul lui Harriet Robson pe Instagram însoțit de mai multe imagini cu ea lovită și învinețită.

Într-o altă postare, Harriet a încărcat o înregistrare pe care se putea auzi cum fotbalistul lui Manchester United își obligă iubita să întrețină relații sexuale cu el. Ulterior, tânăra a șters tot ce a postat.

Manchester United a emis un comunicat în acest sens: „Suntem la curent cu imaginile și acuzele care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face niciun alt comentariu până când faptele nu vor fi stabilite. Manchester United nu acceptă violența de niciun fel.”.

Poliția din Manchester a anunțat că a deschis o anchetă în acest caz: „Poliția din Manchester este la curent cu imaginile și videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele complete.”.

Greenwood nu este la primul scandal în afara terenului, acesta fiind trimis acasă de la naționala Angliei după ce ar fi chemat două modele islandeze împreună cu colegul Phil Foden.

Cotat de site-ul Transfermarkt la 50 de milioane de euro, Greenwood a marcat de șase ori pentru United în 24 de meciuri jucate în acest sezon. El are și o selecție pentru naționala Angliei.

spot_imgspot_img