Fotoliile de masaj, un stimul pentru starea de bine

În vremurile în care stresul este mereu la cote alarmante, interesul publicului, a omului de rând este de a căuta soluții pentru a echilibra balanța sănătate-consum de energie, consum psihic. Fie că vorbim despre viața de zi cu zi, viața de familie sau despre cea profesională, stresul este mereu prezent. Mai mult decât atât, este o prezență deloc de neglijat – produce efecte în lanț, afectează concentrarea, acutizează diverse dureri.

Stresul este ca o boală tăcută. Chiar dacă nu se văd imediat problemele de sănătate, acestea se amplifică în timp. De la o stare de nervi în primă fază, dezechilibrele produse în organism pot duce la oboseală cronică, de ce nu chiar și la depresie. Apar dureri de cap, chiar și migrene. În plus, din cauza vieții sedentare durerile de spate ne însoțesc în orice zi.

Una din soluții constă în masajele terapeutice

Masajele au fost dintotdeauna o terapie. Acestea au efecte benefice negreșit. Sunt recomandate încă din primele luni de viață, când bebelușii își dezvoltă musculatura, mișcările; masajul în cazul celor mici este benefic și pentru colici. În viața de adult, masajele sunt menite să domolească diverse dureri. În funcție de tipologia acestuia, poate stimula circulația sanguină, drenajul limfei, poate reda o stare de bine desigur. Contează desigur și asupra cărei zone corporale se insistă cu masajul.

Fără a impune masarea corpului pe zone, un fotoliu masaj terapeutic înseamnă o cură de sănătate. Masatto ca mare producător de astfel de fotolii a gândit o gamă complexă, de lux, cu funcții variate. Vorbim despre fotolii de masaj ce pot relaxa, detensiona mușchii, pot ameliora durerile. Echivalează cu odihna sau cu zile de concediu. Asta pentru că masează tot corpul, cu precizie și eficienţă.

Fotolii de marca Masatto

Masatto este producător autohton de fotolii de masaj. Specialiști în arta terapeutică redată de tehnologia modernă, cei de la Masatto au gândit o gamă de fotolii care să îndeplinească mai toate cerințele utilizatorului. Așa au ajuns să fie complexe, să fie ușor de setat, cu programe și funcții intuitive. Regăsim funcția zero gravity, când fotoliul în cauză va menține corpul într-o poziție perfectă pentru ca masajul să fie resimțit așa cum trebuie. Vorbim despre scanarea corpului utilizatorului, pentru a identifica punctele de interes și a masa precis. Perne de aer, vibrații, role ceramice încălzite, toate împreună redau masaj de intensitate reglabilă.

Tehnica în sine de masaj este și ea complexă. Poate fi vorba despre stretching, frământare, tapotament și nu numai. Astfel de metode sunt menite să maseze profund și să imită cât mai bine mișcarea profesioniștilor, a maseurilor cu experiență.

Beneficiile fotoliile de masaj sunt multiple

Negreșit, oricând și pentru oricine o sesiune de masaj este binevenită. După o zi de muncă sau pentru a începe ziua mai energic, masajul cervical, la spate sau pentru tot corpul, inclusiv la tălpi poate fi o recomandare. Opțiunile de la Masatto sunt dintre cele mai variate, poate chiar și compacte, fotolii perfecte în spații mici sau chiar și la birou.

Pot fi testate pentru a înțelege pe deplin beneficiile, funcțiile și ce rol important i se poate acorda unui astfel de fotoliu în viața de zi cu zi. O programare la cel mai apropiat showroom este necesară, în una din locații – București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Sibiu și Piatra Neamț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *