Gabriela Firea, către jurnaliști: De unde știți dvs că va fi un eșec? Nu am venit aici să cântăm prohodul – Esential

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că rezultatele sociologice, care indică un scor mic pentru Viorica Dăncilă, “au o valoare”, dar trebuie așteptate rezultatele oficiale de la Biroul Electoral Central, pentru că s-a mai întâmplat să fie suprize. “Au mai fost surprize, după cum știți: exit-poll-rurile anunțau un rezultat și dimineață nu mai era acel președinte. Nu am venit aici să cântăm prohodul”, a afirmat Firea.

“Este normal să așteptăm rezultatul oficial al votului de la Biroul Electoral și atunci să facem declarații”, a spus Firea.

Întrebată de jurnaliști cine va prelua șefia PSD în cazul unui eșec al Vioricăi Dăncilă, Firea a răspuns: “De unde știți dvs că avem un eșec? Eu cred că e înțelept și corect să așteptăm rezultatul de la BEC, pentru că au mai fost surprize, după cum știți: exit-poll-rurile anunțau un rezultat și dimineață nu mai era acel președinte”.

Ea a insistat că trebuie așteptate rezultatele oficiale: “Aceste cifre care se anunță reprezintă analiza sociologică făcută azi la urne, au o valoare, dar hai să așteptăm rezultatele oficiale. Nu vreau să vorbesc despre un eșec. Sau, Doamne ferește, dacă vom pierde, scorul va fi foarte bun pentru candidatul PSD”.

La insistențele jurnaliștilor, că se preconizează că va fi un eșec al PSD și întrebată cine și-l va asuma, Firea a spus: “Insist că nu va fi un eșec. (…) Nu am venit aici să cântâm prohodul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *