Gardulet de plastic colorat

Cand vine vorba de copiii nostri, siguranta este imperativa. Locurile de joaca ale copiilor isi au standardele de securitate chiar si pana la gard, deoarece nu doar orice gard ar fi potrivit. Desi imprejmuirile pentru locurile de joaca ale copiilor nu au cerinte legale reale, exista standarde pe care operatorii ar trebui sa le respecte, care sa asigure siguranta copiilor in orice moment, sau ar fi considerat ca o neglijenta.

Locurile de joaca si echipamentele de joaca in aer liber ofera copiilor aer curat, prieteni, distractie si exercitii fizice. Dar este important sa va asigurati ca echipamentele pe care le aveti, suprafetele improprii si comportamentul nesigur nu vor distruge distractia copiilor.

Puteti face locul de joaca distractiv si sigur pentru copii. verificand echipamentele pentru posibile pericole si respectand cateva instructiuni simple de siguranta. Gardurile trebuie construite si ridicate in conformitate cu o inaltime minima recomandata.

Multe scoli si gradinite au instalat garduri de securitate de-a lungul zonelor de joaca din interiorul cladirilor. Scolile si gradinitele pot avea cerinte pentru garduri interioare, in principal pentru locurile de joaca si / sau inconjurarea terenului sportiv. Scolile ar trebui sa evalueze tipul cel mai potrivit de gard pentru aceste zone si sa ia in considerare specificatiile de garduri recomandate in aceasta foaie de informare.

Un gard in jurul unui spatiu de joaca poate ajuta la retinerea copiilor, impiedicandu-i sa se expuna la diferite riscuri, totodata un gardulet de plastic colarat ii poate ajuta enorm pe copii prin simplul fapt ca acesta le interzice sa treaca de el, fiind ca o limita pentru prichindei.

Estetica gardului de joaca este de asemenea importanta, atat pentru a arata atractiv pentru copiii care folosesc zona de joaca, cat si pentru a completa o cladire invecinata – de ex. o scoala

Gardurile pot indeplini doua functii:

• Tin copiii in siguranta in interiorul zonei de joaca.

• Acestea le ofera copiilor un sentiment ca zona de joaca este strict pentru ei, si se pot simti cat mai in siguranta deoarece locul respectiv este complet separat de imprejurimi.

Garduletul colorat de plastic pe care il puteti achizitiona de pe www.waterboyz.ro este format din 6 piese interconectabile, una dintre ele fiind cu portita de acces. Produsul se poate monta sub forma dreptunghiulara sau hexagonala. Sunt ideale pentru locuri de joaca, camera bebelusului gradinite sau scoli, etc. Materialul din care este construit este un plastic non toxic si inofensiv nu doar copiilor, cat si mediului inconjurator.

Pe www.waterboyz.ro, puteti gasi garduleturi de plastic colorate in diferite modele, toate avand certificarea “CE”, iar dimensiunea gardului conform acestora este “Lungime totala 6,4m. Fiecare piesa are  90cm lungime. Inaltime 55 sau 77cm”. Preturile gardurilor sunt 110 eur – 55cm H, respectiv 135 eur – 77cm H, de asemenea, la achizitionarea produsului veti avea garantie si certificari pentru 24 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *