Ghidul complet al purtatorului si cumparatorului de lentile de contact Biofinity de Black Friday

Black Friday este perioada din an in care reducerile de sezon se tin lant. Preturile atractive de care pot beneficia cumparatorii de articole si accesorii medicale oftalmologice devin un imbold pentru cresterea imediata a vanzarilor.

In ceea ce priveste un set de lentile de contact Biofinity, aceata sunt la mare cautare in aceasta perioada, cel putin prin prisma avantajelor imediate pe care le ofera, a performantelor tehnice si a faptului ca sunt o categorie de articole capabile sa combine elementele unor lentile moderne cu ceea ce inseamna caracteristicile unui sortiment de lentile conventionale.

Ghidul cumparatorului de Black Friday

Pentru a cumpara in siguranță de Black Friday, ar trebui sa urmezi cativa pasi de baza, mai ales daca apelezi la magazinele virtuale. Afla chiar de la specialisti aspectele de care ar trebui sa tii cont pentru a nu cadea in capcana:

Astfel, pentru cei care cumpara online, sfatul principal dat de ANPC este sa se acorde maxima atentie tuturor detaliilor mentionate de vanzător si sa se verifice preturile prin consultarea site-urilor care afiseaza preturi comparative pentru acelasi produs.

De asemenea, consumatorii ar trebui să verifice : stocul existent; pretul afisat pe site si daca acesta este integral (conține sau nu TVA); daca pretul include si costul de livrare, cheltuielile de livrare, daca este cazul; modalitatile de plata si de livrare; perioada de valabilitate a ofertei sau a pretului; durata minima a contractului, in cazul contractelor care prevad furnizarea curenta sau periodica a unui produs; existenta  si modul de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala a contractului.

Totodată, este de preferat sa fii atent la descrierea produsului inainte de a-l fi cumparat si daca pretul fiecarui produs din cosul de cumparaturi corespunde cu prețul redus, indicat atunci cand ai ales produsul.

De asemenea, ai posibibilitatea de a returna produsul in termne de 14 zile de la receptionarea acestuia, fara a avea obligatia de a invoca vreun motiv. In acest caz, rambursarea banilor trebuie sa corespunda acelorasi metode de prin care ai efectuat plata la achizitionarea produsului.

Cum sa alegi corect un set de lentile de contact?

Articolele optice face parte din categoria celor mai expuse produse prin prisma reactiilor adverse pe care le pot genera, mai ales daca nu sunt conforme prescriptiilor medicului oftalmolog sau durata lor de folosinta a expirat.

De aceea, la orice comanda online, urmareste cu atentie acesti indicativi atunci cand alegi un set de lentile de contact de Black Friday sau Black Week!

Lentilele de contact Biofinity de la CooperVision sunt lentile lunare, concepute pentru corectarea oricarui tip de afectiune oftalmologica.

Pe langa beneficiile materialului silicon hidrogel, acestea ofera, in plus, un design avansat si beneficiaza de aportul tehnologiei unice Aquaform care mentine lentilele umede în mod natural. Ofera o vedere excelenta si un confort ridicat de purtare.

Datorita formei lor speciale, lentilele de contact Biofinity au o stabilitate mai buna si se adapteaza cu usurinta ochilor.

Aceasta duce la o experienta mai confortabila la purtare pentru persoanele cu astigmatism, fara vedere incetosata sau distorsionata. Cu lentilele Biofinity, vei vedea imediat, la apropiere sau departare, in functie de natura problemei oculare cu care te confrunti. 

Tehnologia exclusiva Aquaform ofera un confort optim la purtare, cu o hidratare perfecta pe tot parcursul zilei si o mai buna oxigenare. Iritarea neplacuta si ochii uscati vor deveni doar o amintire.

Ochii vor fi mai putin tensionati atunci cand folosesti o pereche de lentile Biofinity, vor arata si se vor simti sanatosi, datorita calitatilor uimitoare ale materialelor si tehnologiilor moderne, cu efecte de hidratare naturala.

Lentilele din silicon hidrogel sunt o alternativa mai sanatoasa la lentilele hidrogel. Ele elibereaza mai mult oxigen în cornee, iar respirabilitatea lor ridicata este benefica pentru ochi.

Lentilele de contact Biofinity sunt concepute pentru utilizare prelungita. Se aplica dimineata si se indeparteaza seara, pentru a fi depozitate in suportul cu solutie pentru lentile pe timp de noapte.

In unele cazuri, ele pot fi purtate continuu timp de o saptamana, doar daca medicul specialist permite acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *