Glam Dose – locul unde antreprenoriatul feminin strălucește

Glam Dose

Noul concept Glam Dose este o emisiune – podcast pe YouTube dedicată femeilor, celor care își doresc să își depășească condiția și să strălucească, la propriu! Deoarece în cadrul acestei emisiuni se va discuta despre business, fashion, make-up, tot ce ține de îngrijire personală, vacanțe, bijuterii și uneori chiar și despre mâncare. Emisiunea este rezultatul unei prietenii de durată, fiind realizată de Cristina David, Alina Constantinescu şi Ana Maria Simoiu. Ele ne vorbesc constant despre afaceri și frumusețe şi cum pot fi acestea îmbinate armonios.

Poveștile lor vă vor inspira cu siguranță și pe voi, și veți avea șansa să învățați lucruri utile din subiectele pe care acestea le dezbat de fiecare dată, mai ales că sunt unele întâlnite de orice femeie mai devreme sau mai târziu.

În cadrul Glam Dose, cele trei antreprenoare îşi propun să ofere o percepție unică asupra lumii din perspectiva femeilor, să creeze o comunitate de femei axate pe evoluție și dornice de a învăța una de la alta.

Sunteţi invitate, așadar, să vă alăturați lor și să descoperiți poveștile fascinante ale unor femei antreprenor care au făcut lucruri extraordinare în domeniile lor de activitate și care sunt o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate de afaceri și nu numai.

Cine este Cristina David?

Construind o carieră printre culori, parfumuri, arome și călătorit, Cristina David activează ca M.U.A încă din anul 2009, și ca TRAINER începând cu 2015. Ei îi place să se descrie ca fiind un fel de “magician”! Este o iubitoare a tot ceea ce înseamnă combinații interesante, styling și articole chic.

Adoră îngrijirea personală, este pasionată de trenduri, culori și întotdeauna caută să își lase amprenta în fiecare dintre machiajele pe care le realizează. Cristina David ne-a spus că încearcă de fiecare dată să păstreze în munca sa naturalețea, deoarece este de părere că “make-up-ul” este, de fapt, arta de a ne scoate în evidență trăsăturile naturale și de a pune accentul pe frumusețea deja existentă.

Cine este Alina Constantinescu?

Alina Constantinescu este fondatoarea clinicii de estetică facială și corporală Finestet Line și specialist în estetică facială și corporală. Aceasta se dedică total domeniului său de activitate şi pune multă pasiune în ceea ce face, fiind una dintre cele mai apreciate specialiste în domeniu.

Masterată a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, cu o experiență de 10 ani în industria beauty și cu o exigență și o perseverență admirabilă, Alina Constantinescu se situează în topul specialiștilor aflați în această industrie. În cadrul businessului ei, ea urmărește excelența, utilizând întotdeauna cele mai moderne, eficiente și sigure aparaturi, lucru ce face parte din valorile ei, care, de-a lungul timpului i-au adus rezultate remarcabile.

Cine este Ana Maria Simoiu?

Ana Maria Simoiu se descrie ca fiind o pasionată de frumos, cu înclinații artistice descoperite încă din copilărie. Însă datorită familiei de ingineri în care a crescut, pașii i-au fost călăuziți către studiul unor științe exacte. Urmând astfel cursurile celei mai prestigioase universități de stat din țara, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Ana Maria a devenit, cu multă muncă și răbdare, o specialistă în Marketing și Business Management, găsindu-și relativ ușor loc pe piața muncii și reușind să aducă un plus de valoare consistent societăților în care a activat de-a lungul timpului.

Latura artistică pe care aceasta o avea nu a fost nicicând uitată sau neglijată, astfel, în paralel cu activitatea economică, a urmat multiple cursuri de craftmanship în bijuterie și design de bijuterie, punând bazele unui business specializat în realizarea bijuteriilor din metale prețioase.

De asemenea, a scris numeroase poezii și proză scurtă, momentan având în lucru o carte pentru copii care, cu puțin noroc,  urmează a fi dată spre tipărire cât de curând. Și… uneori în puținul timp liber de care mai dispune, se joacă cu pensula pe pânză și scrie povești în culori!

Ana Maria este de părere că artistul din ea o ajută să simtă proporțiile corpului uman și să știe cum să compună o ținută armonioasă! Lumea are nevoie de oameni pasionați care să-i îndrume! Așa că… în momentul de față, Ana Maria Simoiu face tot posibilul în a-i sprijini pe cei care au nevoie de informații!

Ce spui? Ești curioasă să afli cum a fost călătoria celor trei doamne prin viață? Dacă au atins succesul sau nu, și ce sfaturi au pentru cei ce le ascultă? Dacă da, te invităm și pe tine să urmăreşti Glam Dose, un podcast pe care nu-l poți rata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *