GoostoMix este o platformă dedicată de rețete adaptate la Thermomix

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Foarte mulți utilizatori de Thermomix au achiziționat acest robot de gătit convinși fiind de capacitățile și funcțiile multiple pe care acesta le are, dar la scurt timp după achiziționare au constatat faptul că sursele de inspirație când vine vorba de rețete sunt atât de puține că pot fi numărate pe degete, iar multe dintre acestea fiind în altă limbă.

Pentru că nu au fost singurii aflați în această situație și pentru că posibilitățile oferite de Thermomix sunt mult mai multe a fost lansată platforma GoostoMix – prima platformă dedicată de rețete adaptate la Thermomix.

Rețete pentru Thermomix diversificate și structurate

Platforma de rețete pentru Thermomix, GoostoMix, nu doar că oferă un număr impresionant de rețete, dar le și structurează foarte concis și riguros în cadrul unui meniu web. Pentru ca utilizatorii să poată identifica rapid și fără efort doar acele rețete care îi interesează este suficient să consulte meniul platformei și să acceseze categoriile de interes pentru ei cu un simplu click.

În funcție de regimul alimentar pe care utilizatorul de Thermomix îl respectă, de timpul pe care vrea să-l aloce gătitului, de ingredientul principal pe care îl are la dispoziție, de proveniență și mult alte criterii, utilizatorii vor vedea doar acele rețete fără a căuta îndelung în toată platforma.

Rețetele pentru Thermomix sunt ușoare

Nimănui nu îi place să se complice și sunt puține persoanele care aleg o rețetă complexă și întortocheată, chiar și atunci când vorbim despre gătitul clasic. Atunci când este implicat și un aparat complex de gătit precum Thermomixul, pentru care trebuie să faci anumite setări, nu poți ghici pur și simplu ce temperatură și ce viteză este necesară.

Din acest motiv, rețetele pentru Thermomix de pe platforma GoostoMix sunt structurate în pași simpli și chiar în etape dacă preparatul este mai complex. În acest fel oricine, indiferent de nivelul de experiență, poate găti orice rețetă la Thermomix fără teama de a da greș.

GoostoMix are rețete pentru utilizatorii români

Bucătăria românească este o aventură cu mult gust și aromată de ingrediente specifice pe care doar românii le cunosc în detaliu și știu cum să le prepare în mod autentic. Rețetele disponibile în limba engleză nu cuprindeau acest domeniu sau abia îl atingeau prin câteva rețete clasice cu tentă românească.

Pe GoostoMix se găsesc rețete românești adaptate pentru Thermomix pe care utilizatorii le pot prepara. De la clasica mămăliguță pâna la ciorbele noastre dragi sau tochituri delicioase, toate se prepară rapid și ușor cu Thermomix și cu rețetele GoostoMix.

Preparate internaționale făcute acasă cu ajutorul rețetelor adaptate Thermomix

Pe platforma GoostoMix se regăsesc, pe lângă rețetele cu specific românesc, multe rețete de preparate internaționale precum cele Italienești, Franțuzești, Spaniole, Asiatice, Grecești și Chinezești. Aceste rețete se fac mult mai ușor și mai simplu decât pare datorită structurii rețetelor și a performanțelor robotului de bucătărie Thermomix.

Utilizatorii de Thermomix își pot prepara singuri acasă orice tip de mâncare cu ajutorul rețetelor adaptate din platformă. Nu trebuie să comanzi nimic de la chinezesc atunci când ai la dispoziție rețete traduse în limba română și explicate pas cu pas astfel încât să îți gătești acasă mâncărurile preferate.

Vizitează și tu platforma GoostoMix și lasă inspirația să vină la tine!

spot_imgspot_img