Grădinița privată în Ploiești – O atmosferă familială

În lumea de astăzi, copiii de toate naționalitățile și culturile sunt bineveniți în grădinița privată în Ploiești. Prin comunicare blândă cu profesorii și personalul centrului educaţional privat, copiii se integrează extrem de rapid în grupuri. Într-o atmosferă apropiată familiei, părinții sunt invitați să-și prezinte copilul. În acest fel, copiii se familiarizează cu manierele și obiceiurile, învață să respecte și să tolereze persoanele străine. La Grădinița Seva se face tot posibilul pentru ca micuții să-și dezvolte abilitățile într-un mod egal, să se simtă bine și să-și găsească prieteni. Pentru copiii care vor să învețe limbi străine, există un profesor de limbi străine care le va vorbi pe înțelesul lor.

Grădinița privată în Ploiești oferă instruire și joacă pe tot parcursul zilei. Aici își găsesc menirea copiii care preferă muzica, desenul, precum și cei care au talente încă nedescoperite. La grădinița privată, muzica nu este un subiect separat care se învață o dată sau de două ori pe săptămână, ci este un obicei cotidian, un fel de mijloc de comunicare prin care copiii își extind orizonturile. Învață să vorbească cântând, să numere după versuri, dansând și sărind, își practică motilitatea și multe altele, deoarece muzica îi ajută să înțeleagă lumea.

Ce fac copiii la grădinița privată?

Copiii sunt maeștri creatori, dar și inventatori și descoperitori. Atmosfera minunată din grădiniță îi încurajează să se exprime artistic prin pictură, muzică și teatru. Prin intermediul grupurilor mici se poate aborda în mod individual fiecare copil, acesta primind suficientă atenție pentru a aduna experiență și cunoștințe. În curtea grădiniței, copiii se joacă în fiecare zi, departe de zgomotul mașinilor. Cu ochii mari de uimire, ei observă schimbările diferitelor anotimpuri, descoperă minunile naturii și doresc să înțeleagă legăturile dintre ele.

Fiecare familie are preferințe pentru activități suplimentare. Unii au nevoie de o piscină sau un teren de sport, alții de limbi străine, muzică, pictură etc. O categorie separată este compusă din copiii cu nevoi speciale, care nu sunt excluși, ci integrați, simțindu-se egali cu ceilalți copii. Grădinița privată este superioară celei publice în multe privințe.  Toți părinții din întreaga lume își doresc ca copiii lor să fie fericiți, să crească în prosperitate și confort. De aceea, mulți părinți abordează alegerea grădiniței foarte atent, studiind toate nuanțele: mâncare, apropierea de casă, calificarea personalului didactic, facilități, locuri de joacă bine întreținute, metode speciale de dezvoltare etc.

O abordare individuală pentru fiecare copil

Principalul lucru la grădinița privată în Ploiești, este abordarea individuală a fiecărui copil. Grădinița privată nu este deloc gratuită, dar, o sumă semnificativă a plăților părinților este utilizată pentru a consolida baza materială a grădiniței, pentru a cumpăra jucării educative și mijloace didactice de calitate, bilete la teatru, excursii etc. Grădinița privată în Ploiești se concentrează pe dezvoltarea individuală, precum și pe pregătirea pentru școală. Descoperirea talentelor la fiecare copil, este activitatea principală a lucrului cu copiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *