Grindeanu, despre biblia primită de la Mitropolitul Moldovei: Înțeleg preocuparea IPS Teofan în ceea ce priveste infrastructura din Moldova. Din această perspectivă am văzut acest dar

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​​Cu Biblia cu numele său pe copertă primită cadou de la Mitropolitul Moldovei via Maricel Popa, Sorin Grindeanu spune că „a văzut în acest dar” preocuparea IPS Teofan pentru infratructura din Moldova.

Biblie cu numele său inscripționat pe copertă, primită de Grindeanu de la Mitropolia MoldoveiFoto: Facebook senatorul PSD Maricel Popa

„Unul dintre colegii mei de la PSDmi-a înmânat din partea IPS Teofan o Biblie. am primit-o, i-am mulțumit.

Eu sunt credicios, creștin ortodox, venind din partea mitropolitului i-am multumit. (…) Nu nu fug de faptul de a-mi arăta religia. Înțeleg preocuparea IPS Teofan în ceea ce priveste infrastructura din Moldova. Din această perspectivă am văzut acest dar”, a declarat Sorin Grindeanu, vicpremier și ministru al Transporturilor, la podcastul EVZ.

Vicepremierul PSD Sorin Grindeanu a primit de la mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, printr-un senator social-democrat, o Biblie cu numele și funcția inscripționate pe coperta din piele.

spot_imgspot_img