GSP: „Am fost acolo. Să vii bătut… Nu voi uita asta niciodată”. Reacția lui Gigi Becali

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat situația omologului său, Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, care a văzut meciul cu CSU Craiova, 1-2, din rândul suporterilor.

Patronul FCSB Gigi BecaliFoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Întrebat de lupta cu Dan Șucu, cu care s-a contrat în ultima perioadă, Gigi Becali a surprins. A declarat că regretă situația omului de afaceri, care a fost la meciul de la Craiova alături de galerie și a văzut meciul din tribună.

Și spune că nu mai merge la meciurile din deplasare pentru că încă este bântuit de înfrângerea din 2006, 2-4 cu Middlesbrough, din returul semifinalelor Cupei UEFA, după 2-0 pentru roș-albaștri în tur.

„Șucu e un om de foarte mare calitate. E un om prea bun. Când l-am văzut acolo… Ziceam «Băi, săracul de el». Puneți-vă în locul unui patron.

Dă milioane de euro, se duce la Craiova ore în șir cu autocarul, că vrea să le facă fanilor pe plac, stă în nebunia aia și vine bătut de acolo. Și disprețuit de lume, că ești bătut. Tu te-ai dus: «Domnule, merg, fac, dreg cu suporterii, cu autocarul». Faci, dregi, mănânci parizer… Te întorci disprețuit și amărât și ai toate gândurile rele.

Nu mai bine îmi văd de treaba mea? Sunt bătut, stau în pat și sunt relaxat, ca să nu mai bubuie inima. De ce să mă duc să fiu bătut? Nu am fost la Middlesbrough? O să țin minte toată viața. Aveam 3-0 la general și ne-au dat ăia patru goluri. Șmecherii nu mai țin minte asta. Am fost acolo. Să vii bătut… Nu voi uita asta niciodată”, a spus Becali.

Citește mai mult pe gsp.ro

spot_imgspot_img