GSP: Miki Buzărnescu, mărturisiri la Open GSP: „Am avut perioade foarte negre, m-am și împrumutat de bani. O singură colegă mi-a dat un mesaj”. Prin ce a trecut sportiva

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mihaela Buzărnescu, fost loc 20 WTA, a vorbit în primul episod al emisiunii Open GSP despre greutățile prin care trece în recuperare, precum și despre dezamăgirile experimentate în ultimul timp.

Mihaela Buzărnescu, la Open GSPFoto: GSP.ro

În vârstă de 36 de ani, Mihaela Buzărnescu luptă să revină pe teren și spune că are un obiectiv ambițios: întoarcerea în Top 100 WTA, deși ultima dată când a pășit pe teren a fost în august 2022, într-un turneu challenger de la Iași. De atunci, a luptat cu o accidentare la glezna piciorului stâng, dar are încredere că poate să facă față la cel mai înalt nivel.

Spune că „tenisul de acum este mai rapid. Mai bun. Eu tot timpul am fost o jucătoare agresivă, care încerca mereu să termine punctele, să avanseze, iar acum observ că se vrea ceea ce încercam eu. Se joacă în forță, se joacă în încercarea de a se termina punctul, se lovește mingea foarte repede și tot timpul mi se pare că jucătoarele sunt pe minge, nu mai există retragerea pe linia de fund”.

Totuși, Miki explică: „Mi-aș dori să mă întorc în Top 100 din nou. Sigur că ar fi cel mai bine pentru mine să ajung să joc direct pe tablou în Grand Slam-uri, mai ales că sunt pe final de carieră. Nu vreau să îmi termin cariera prin prisma accidentărilor, ci pe teren, eu să aleg cum. Aș vrea să revin și să văd unde mă duce jocul meu atunci”.

Citește integral pe GSP.ro